Çankırılılar Pursaklar’da buluştu

Çankırılılar Pursaklar’da buluştu

30 Mayıs - 2 Haziran 2013 tarihleri arasında Başkent'te gerçekleştirilecek olan 'Çankırı Tanıtım Günleri'ne hazırlık toplantısı Pursaklar'da yapıldı.

Çankırılılar, Pursaklar Belediyesi Büyük Konferans Salonunda bir araya gelerek dayanışma toplantısı yaptı. Toplantıda Çankırı Tanıtım Günleri için birlik ve beraberlik mesajı çıktı.

30 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Başkent Ankara’da yapılacak olan “Çankırı Tanıtım Günleri” öncesi Pursaklar’da dayanışma toplantısı yapıldı. Toplantıya Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara Çankırılılar Vakfı Başkanı Recep Şahin, Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can, Çankırılı iş adamları, esnaflar, sanayiciler ve eğitimciler katıldı. 
 
Çankırılı heyete ev sahipliği yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkent'te ilk defa yapılacak olan Çankırı Tanıtım Günlerinde hemşerilerinin Çankırı’yı en iyi şekilde tanıtacaklarına inandığını söyledi. Vali Vahdettin Özcan da, Ankara’daki Çankırılılar'dan destek isteyerek "30 Mayıs, Çankırılılar'ın birlik beraberlik ve dayanışma günü olacak. Başkent'te ilk defa yapacağımız tanıtım günlerine iddialı bir şekilde hazırlanacağız. Tüm Çankırılı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz." dedi. 
 
Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’in ortak mesajı ise "Çankırı Tanıtım Günleri"nde ülkenin çimentosu olarak bilinen Çankırılılar'ın iyi bir dayanışma sergileyerek varlıklarını Ankara’da ispat edecekleri yönünde oldu.
 
Toplantıya katılanlar Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in bir Çankırılı olarak Ankara’da başarılı hizmetlere imza attığına dikkat çekerek, heyete gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler. 
 
cankiri-tanitimgunleri-pursaklartoplantisi-selcukcetin-sozcu-resim-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler