Çankırılılar Vakfının iftarı mavi-beyaz geçti

Çankırılılar Vakfı'nın iftarı mavi-beyaz geçti

Ramazan ayı içerisinde kendisini gösteren iftar

davetlerinin bir yenisi geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleşti.

İstanbul Çankırılılar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın her yıl düzenlediği "geleneksel iftar yemeği" bu yıl Florya'da gerçekleşti.

Yaklaşık 400 Çankırılı'nın katıldığı iftar yemeğine başta Ak Parti Çankırı milletvekili Dr. Nurettin Akman ile birlikte Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci ile vakıf yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Bu yılki iftar yemeğinin konuğu olan Kulüp Başkanı Şireci, yaptığı konuşma ile kulübün desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti ve "18'de 18" kampanyası ile ilgili bilgi verdiği konuşmasının sonunda "mavi" şeklinde seslendiğinde salondan hep bir ağızdan "beyaz" diye karşılık verildi.

BAŞKAN HARMANDAR:
ÇANKIRILI ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR

Düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan İstanbul Çankırılılar Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar “Ülkenin birlik ve bütünlüğe en fazla ihtiyaç duyduğu şu günlerde Çankırı insanın ülkenin çimentosudur” dedi. Harmandar’ın konuşması özetle şöyle:

“Ülke genelinde büyük sıkıntılar yaşadığımız şu günlerde Çankırı insanının birlik ve beraberlik içerisinde olması en büyük temennimdir. Çankırı insanın bu ülkenin çimentosudur. Bunu gerçekleştirme yolunda en önemli faktör eğitimli ve aydın insandır. Vakıf olarak bu konuda yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında ihtiyacımız olan eğitimli ve aydın insanın yetişmesi için burslar veriyoruz. Benim en büyük dileğim sizlerin verdiğimiz burslar konusunda vakfımıza yardımcı olmanızdır.”

"BANKASYA HEDEFİNE
ULAŞMA YOLUNDA
KAMPANYAYI DESTEKLİYORUZ"

Başkan Harmandar Çankırı Belediyespor konusunda ise Sözcü18.com’a yaptığı özel açıklamada “Başkan Sevda hanım iftar yemeğimizin konukları arasındaydı. Kendisinin yapmış olduğu çalışmaları ilgiyle takip ediyoruz. Vakıf olarak bizlerden istemiş olduğu desteği mevcut imkanlar karşısında her zaman yerine getirmeye hazırız. Verilecek destek ile birlikte Çankırı Belediyespor’un BankAsya ligine çıkması hedef olarak konulduğu için böylesi büyük hedeflere ulaşma yolunda hep birlikte hareket etmemiz gerektiğinin bilincindeyim. Yeni sezonda Çankırı Belediyespor’a başarılar dilerken, 18’de 18 kampanyasının da önemli bir desteğe kavuşarak hedefine ulaşacağını düşünüyorum” dedi.

Gecede ayrıca organizasyona desteklerinden dolayı Fantom Ev Gereçleri San. A.Ş. adına Arif Karamehmet ile Altıniş Mağazaları sahibi Mehmet Güneş'e milletvekili Dr. Nurettin Akman tarafından plaketleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler