Çankırılılardan Başkan Tunaya plaket

Çankırılılar'dan Başkan Tuna'ya plaket

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'ya Çankırılılar Derneğinden teşekkür plaketi

Geçtiğimiz günlerde eğitimcilerden ve muhtarlardan teşekkür plaketi alan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya, bu kez de Çankırılılar Derneği Sincan’a yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Belediye olarak yaptığımız hizmetlerden aldığımız teveccühler bizleri daha çok çalışmaya yönlendiriyor. Çankırılılar Derneği’ne yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum. Bu ilçeyi hep birlikte el ele yönetiyoruz.” dedi.
 
İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile göreve geldiği günden bu yana Sincanlıların taktirini toplayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı Çankırılar Derneği Başkanı Dursun Öztunca ve beraberindekiler makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sincan’daki gelişim ve ilerleme konuşuldu. Sıcak samimi bir sohbet havasında gerçekleşen görüşmede Çankırılar Derneği tarafından Başkan Tuna’ya Merkez Cami’ye yaptığı hizmetler için de özellikle teşekkür edildi.
 
Çankırılılar Derneği Başkanı Dursun Öztunca ve beraberindeki heyet, Başkan Tuna’ya yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler