Çankırılının psikolojisi bozuldu!

Çankırılı'nın psikolojisi bozuldu!

Çankırı’da intihar olaylarında artış gözleniyor.

Son aylarda Çankırı Merkez ve ilçelerinde yaşanan “intihar” olayları giderek tırmanış göstermekte. İntihar girişimlerinin özellikle şehir merkezinde giderek arttığı gözlemlenirken, “intihara giden eylemlerin” çıkış nedeni olarak da “psikolojik rahatsızlık” olduğu gözlemlenmekte.

Haziran ayının ilk haftasında Çankırı Merkez’de yaşanan 3 intihar girişimini, Emniyet Bültenine yansıyan bilgileriyle sizlerle paylaşalım.

İlk olayımız 3 Haziran 2010 Perşembe günü saat 23.00 sularında 1988 doğumlu M.K., yaşadığı evde, alkol aldıktan sonra ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği anlaşılmış, daha sonra yapılan müdahale ile hastaneye yatırılarak tedavi altına alınmış.

İkinci olayımız 4 Haziran 2010 Cuma günü M.D.Ş. 1994 doğumlu. Gece 01.00 dolaylarında yaşadığı evde 20 adet hap yutarak intihar girişiminde bulunuyor. Yapılan müdahale ile M.D.Ş. Devlet Hastanesi Dahiliye servisine yatırılıyor. Durumu ile ilgili herhangi bir bilgi yok.

Üçüncü olayımız 6 Haziran 2010 Pazar günü gece 00.30 dolaylarında 1993 doğumlu R.T. ile gerçekleşiyor. Derslerinin kötü gitmesi nedeniyle yaşadığı evde ilaç alarak intihara teşebbüs ettiği ve yapılan müdahale ile hastaneye yatırıldığını öğreniyoruz. R.T’nin hayati tehlikesi bugün itibariyle devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler