Çankırılıya da bu yakışır!

Çankırılı'ya da bu yakışır!

Video paylaşım sitesi Youtube'da yayımlanan görüntüler üzülerek de olsa bizlere bu başlığı attırma ihtiyacı hissettirdi.

İzlediğimiz görüntüler bizlere "Düğün değil bayram değil, eniştem beni niye öptü"yü de hatırlatmadı dersek yalan olur!

İstanbul'da Vahap Yartaş başkanlığında kurulan "Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği"nin gündemi beklenenin üzerinde değiştirmesi, yeni yeni "versiyonları" da ortaya seriyor!

Anadolu yakasında kurulan yeni platformun "İkinci bir federasyon mu kurulacak?" sorusunu gündeme getirmiş olması bazı çevreleri bir hayli etkilemiş olsa gerek, video paylaşım sitesindeki görüntüler Vahap Yartaş'ın "Federasyona niçin gerek var?" sorusuyla ilgili ayrıntılı açıklamalarını kapsıyor.

18 Kasım 2007 tarihinde İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu'nun oluşması yönünde atılan tohumların üzerine Zeytinburnu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen ilk toplantıda yaklaşık 10 dakika konuşan işadamı Vahap Yartaş'ın görüntüleri sıcak saatlerde Youtube'da gösterime sunulmaya başladı.

"Cankiri.web.tr" imzalı sekiz dakika 43 saniye süreli görüntülerin bugün itibariyle gündeme gelmesi "Olası ikinci federasyon ihtimali"nin bazı çevreleri tahminlerin üzerinde tedirgin ettiğinin en büyük göstergesi olarak değerlendiriliyor.

ÖMER LÜTFİ ÖZENÇ:
GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ HİÇBİR BİLGİM YOK

Youtube'da yayımlanan görüntüler için kendisine ulaştığımız Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Lütfi Özenç "Sözünü ettiğiniz görüntülerle ilgili hiçbir bilgim yok. Kim hazırladı ya da kimler yayına verdi bilmiyorum" derken, Platform Başkanı Vahap Yartaş "Sözünü ettiğiniz görüntüleri izleme şansım olmadı. Ancak Başkanlığını yaptığım platformun 'federasyon' olma gibi bir düşüncesi yok. Önümüzdeki günlerde derneğimiz mevcut federasyonumuz üyesi olarak işlevini federasyon çatısı altında sürdürecektir. Bu açıklamayı ben yönetimdeki arkadaşlara geçtiğimiz günlerde ikili görüşmemizde aktarmıştım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler