Çankırının bir üst lige çok ihtiyacı var

"Çankırı'nın bir üst lige çok ihtiyacı var"

Teknik direktör Hakan Yılmaz gözetiminde yeni sezon hazırlıklarını Çankırı’daki tesislerde devam eden Çankırıspor'da sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Yılmaz; lige en hazır şekilde girme amaçlarının olduğunu ancak bunun oyuncular tarafından doğru algılanıp çok arzulu şekilde uygulandığında mümkün olabildiğini söylerken “Şu anda bu algı sağlandığı için çok umutluyum” dedi.
 
6 Ağustos’ta ilk hazırlık maçını Ankara’da Şekerspor ile oynayacaklarını ve bu maçtan sonra da Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde 11 Ağustos'ta başlayacak 12 günlük kampta, takımın iskeletiğini belirleyeceklerini ifade etti. Deneyimli hoca, yer aldıkları Beyaz Grubu da değerlendirerek şunları söyledi:
 
“Kamuoyundaki Beyaz Grup ve Kırmızı Grup arasındaki güç dengesizliği söylemlerine katılmıyorum. Kırmızı grubun da en az bizimki kadar güçlü olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu çok da önemli değil çünkü bu ligin kendi gerçekleri var. Aynı Türk futbolunun mevcut sorunları ve gerçekleri gibi..
Ne takımların isimleri ne de alınan oyuncuların isimleri önemli. Asıl olan sahadaki gerçeklerdir. Biz bu ligin her anlamdaki gerçeklerini biliyoruz bunun içine maddi, manevi, tesis, camia, şehir ve her şeyi dahil edebiliriz. Ama bunlar sadece yardımcı etmen, asıl etmen sahadaki durum. Çok para iyi oyuncu eşittir sonuç olmayabiliyor. Başarı için güç önemli ama tek başına yeterli değil. Bir çok şeyin bir arada olması lazım, olabildiği kadar tabii. Biz bu gerçekleri bilip ona göre olabilecek en iyi sonuç ne ise onun peşindeyiz. Bu bir üst ligdir, ama birinci olarak ama play-off’tan.
Kesin olan şudur ki Çankırı şehrinin gelişimi için belki de Türkiye’de en çok bir üst lige ihtiyacı olan yerin takımıyız... İnşallah bu misyonu yerine getiririz. Bunun için durmadan yılmadan çalışmalara devam ediyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler