Çankırının ciddi bir kalkınmaya ihtiyacı var

"Çankırı'nın ciddi bir kalkınmaya ihtiyacı var"

MHP'den milletvekili aday adayı olan parti MYK üyesi Recep Dumanlı ilk açıklamasını yaptı.

12 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçiminde MHP’den aday adayı olduğunu açıklayan Recep Dumanlı, önümüzdeki sürecin zor bir süreç olduğunu ifade ederek, “Burada bize düşen görev vatandaşa en iyi hizmeti götürmek. Bu amaç doğrultusunda siyasi projelerimizi hayata geçirmek için bu yola girdik.” dedi.

Kırsal bir bölge olan Çankırı’nın Türkiye geneline bakıldığında hala bir kırsal kent olarak görüldüğünü söyleyen Dumanlı, Çankırı’nın yeniden ayağa kaldırılması gerektiğini ve bunun da ekonomik kalkınma ile sağlanabileceğini söyledi.

Dumanlı, son 10 yılda Çankırı’da herhangi bir gelişme sağlanmadığını, ekonomi ve istihdamın azlığını ve bunun en büyük göstergesinin de nüfusun azalması olduğunu kaydetti.

Çankırı’nın ciddi bir kalkınmaya ihtiyaç duyduğunu ifade eden Dumanlı, “Bu anlamda kalkınmayı sağlayacak projelerimizi önümüzdeki günlerde Çankırı kamuoyu ile paylaşacağız. Gerek yazılı basında ve gerekse diğer yollarla vatandaşlarımız projelerimizi öğrenecek.” dedi.

Çankırı’nın bütün ilçe ve köylerini gezerek herkesle birebir ve yüz yüze görüşeceğini belirten Dumanlı, “Bunun yanı sıra esnafımızla, tüccarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birebir görüşeceğim” diye konuştu. Dumanlı diğer aday adayı arkadaşlarına başarılar dileyerek Çankırılılar da selamlarını iletti. (kaynak: karatekin gazetesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler