Çankırının geleceği bize emanet

'Çankırı'nın geleceği bize emanet'

Sumitomo Rubber Ako Lastik Firmasının en üst düzey yöneticisi İkuji İkeda'dan duygu yüklü sözler.

Çankırı-Tüney Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi’ne fabrika kurarak ciddi bir yatırım yapacak olan Sumitomo Rubber AKO Lastik Firması üst düzey yetkilileri Çankırı Belediyesini ziyaret etti.
 
Sumitomo Rubber AKO Lastik Firması Başkanı İkuji İkeda, Türkiye CEO’su Norufumi Fujimoto ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Naoki Kurita’nın da aralarında yer aldığı konuklar Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar tarafından makamda ağırlandı.
 
Fabrikayı kuracakları alanı ilk gördüklerinde çok engebeli bulduklarını, fakat Valiliğin ve Belediyenin kısa zamanda bu alanı düzeltip istedikleri hale getirdiklerini belirten firma yönetim kurulu başkanı İkuji İkeda, ilerleyen günlerde yapılacak toplantıda Çankırı’daki yatırımı herkese tanıtacaklarını söyleyerek “Biz bir aile olarak yardımlarınızı bekliyoruz. Desteğiniz için size minnettarız.” diye konuştu. Çankırı’nın Japon dostu Norufumi Fujimoto ise “Çankırı’nın geleceğini bize emanet edin.” diyerek Çankırılılar için güven verecek sözler kaydetti.
 
Çankırı-Merkeze böylesi ciddi bir yatırımın yapılmasının kent halkı adına sevindirici ve istihdam açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Rafet Alemdar “Bizim kalbimiz de ağzımız da bir. Sizi misafir olarak değil, ev sahibi olarak görüyoruz. Bütün olmanın değerini biliyoruz. Bu yüzden Çankırı Belediyesinin kapıları size sonuna kadar açık.” ifadelerine yer verdi.
 
Görüşme sonunda Belediye Başkan Vekili Rafet Alemdar, İkuji İkeda’ya Çankırı hatırası olarak bir hediye takdim etti. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler