Çankırı'nın ilk ruhsatlı hayvan pazarı Kurşunlu'da açıldı

Çankırı'nın ilk ruhsatlı hayvan pazarı Kurşunlu'da açıldı

Kurşunlu Belediye Başkanlığınca 100 büyükbaş ve 200 küçükbaş hayvan kapasiteli Hayvan pazarı yapımı tamamlanarak hizmete açıldı.

Çankırı Milletvekilleri TBMM Grup Başkan Vekili M. Emin Akbaşoğlu ve Çankırı Milletvekili ve Tarım ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Salim Çivitcioğlu, Kurşunlu Kaymakamı Fatih Koca, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Çakır, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, çevre ilçelerin Belediye Başkanları, muhtar ve yetiştiricilerin katılımı ile gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete sunulan Kurşunlu Belediyesi Hayvan Pazarı, her hafta salı günleri ve açılıştan Kurban Bayramına kadar tüm yetiştiricilerin ve vatandaşların hizmetinde olacak.

Kurşunlu Belediye Başkanlığınca hizmete sunulan Kurşunlu Hayvan Pazarı, ruhsatlı bir hayvan pazarı olması münasebeti ile ülkemiz ve il hayvancılığına ekonomik olarak fayda sağlayacağı gibi, hayvan hareketlerinin ve hayvan hastalıkları ile mücadelenin daha verimli ve sağlıklı olarak gerçekleştirmesine imkan sağlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler