Çankırının lider haber portalı: Sözcü18.com

Çankırı'nın lider haber portalı: Sözcü18.com

Alexa raporlarında www.sozcu18.com açık ara lider...

Geride bıraktığı yaklaşık 3 yıllık süre içerisinde www.sozcu18.com haber portalı, Çankırı insanının buluşma noktasına dönüştü.

Alexsa(*) raporlarına göre www.sozcu18.com Çankırı haber portalları arasında uzun süredir ilk sıradaki yerini başarı ile korumasını biliyor.

Çankırı gündemi ile ilgili olarak yayın yapan haber portallarını geride bırakan Sözcü18.com'un henüz 3 yılı doldurmayan yayın süresine bakıldığında bugünkü konumu hiç de yadsınacak gibi değil.

Konuyla ilgili konuşan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki "Yayınladığımız haber ve köşe yazılarıyla Çankırı insanının gönlünde taht kuran Sözcü18, yurdun ve dünyanın dört bir yanına yayılmış Çankırı insanı için adeta 'başvuru adresi' haline dönüşmüş olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Geldiğimiz noktanın omuzlarımıza daha da ağır bir yük bindirmesine karşın okuyucu ile buluştuğumuz ilk günde ortaya koyduğumuz hedef ve idealler doğrultusunda yayınımızı sürdürebilmenin gayretinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Haber Merkezimizi sahip oldukları bilgi ve belgelerle destekleyen 'gönüllü muhabirlerimize' de bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyor, 'sözcü18.com'u takip etmeye devam' diyorum" dedi...

Alexa raporlarına göre Çankırı'da internet siteleri sıralaması şöyle:

1. www.sozcu18.com
2. www.haber18.com
3. www.ilgazlilar.com
4. www.cankiribulteni.com
5. www.cankiri.gov.tr
6. www.cansaati.org
7. www.haberci18.com
8. www.cankiripostasi.com
9. www.cankiri.bel.tr
10. www.cankiri.tv

(*) Alexa, 1996 yılında kurulan ve tüm dünyadaki web sitelerini analiz edip, çeşitli kriterlere göre, dünya üzerindeki ve web sitesinin hizmet verdiği ülkedeki sıralamasını gösteren bir analiz ve ölçümleme aracıdır. Bu alanda oldukça eski olmasından dolayı çok büyük bir veri tabanına sahip olup, bu veri tabanından dolayı internet kullanıcılarının bir web sitesi hakkında bilgi edinmek için ilk baktıkları ölçümleme aracı durumundadır.

Alexa, bir web sitesini analiz ederken, ziyaretçilerin siteye arama motorlarından mı yoksa direkt olarak mı geldiklerini, sitede kaç sayfa gezdiklerini ve ne kadar vakit geçirdiklerini göz önünde bulundurur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler