Çankırı'nın tetikçilerine kapak olsun!

Çankırı'nın tetikçilerine kapak olsun!

Çankırıspor'la ilişkisi kesilen Ahmet Ertem'in iddiaları asılsız çıktı...

5 günlük Çankırıspor macerası Kulüp yönetimi tarafından ilişkisinin kesilmesiyle sonlanan Ahmet Ertem'in, ayrılık sonrası yaptığı açıklamalar Başkan Sevda Karaali tarafından yalanlandı.

Çankırıspor'un başarısızlığından zevk alan ve bunu her fırsatta dile getiren bazı medya tetikçilerinin yaptığı sansasyonal haberlerle kulübü yıpratma çabaları ne yazık ki kısa süre içerisinde geri tepti.

Kulüple ilişkisi kesilen Ahmet Ertem'in medya tetikçilerine verdiği açıklamada "... Ertem, “Jet Fadıl’a gurban olayım, bunlar jet Fadıl’dan hızlı çıktı” cevabını verdi." dedikten sonra; “... Çankırıspora gelmem bile benim kariyerimi riske atmamdır. Benim kariyerim var. 3 şampiyonluğum, 3 play off finali oynamışım. Süper ligde hocalık yapmışım. Biz oraya geliyorsak para pul içinde gelmiyoruz. Adam gibide söyledik ‘biz paranın peşinde değiliz, önemli olan futbolcu maaşları’ şeklinde konuştu." demişlerdi.

TOPU GÖRMEDEN MAAŞI HESABINA YATTI
Konuyla ilgili olarak Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali "Kulüp olarak karşılıklı yaptığımız sözleşme sonrası hesabına ilk ay maaşı olan 7 bin 500 tl yatırıldı. Ancak hoca 5 günlük mesaisinin karşılığı düşüldükten sonra geriye kalan bakiyeyi henüz kulüp hesabına yatırmadı" dedi.

'BİZ PARANIN PEŞİNDE DEĞİLİZ!
ÖNEMLİ OLAN FUTBOLCU MAAŞLARI' ÖYLE Mİ?
Futbolcu maaşlarını düşenen Ahmet Ertem, Çankırıspor Kulübünden Ocak ayı maaşını peşin olarak aldı... İşte maaşla ilgili bankamatik hesabı dekontu...

ahmethocamaasdekontu-bankamatik-sozcu-resim-0001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler