Çankırıpora dolayısıyla Çankırıya kötülük yapıyorlar

"Çankırıpor'a dolayısıyla Çankırı'ya kötülük yapıyorlar"

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali bulunduğu Hırvatistan’dan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali bulunduğu Hırvatistan’ın Zagrep kentinden Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Karaali “Takımın aldığı başarısız sonuçların faturasını Hakan Yılmaz’a kesmek işin en kolayı! Son maçta yaşanan hakem hatalarını kimse gündeme getirmiyor” dedi.

Hırvatistan – Türkiye Milli maçını izlemek için TFF tarafından Hırvatistan’a götürülen Başkan Karaali maçın oynanacağı Zagrep kentinden yaptığı açıklamada “Burada bulunan 2. Lig Kulüp Başkanlarıyla yaptığım görüşmelerde temsil ettikleri ilin belediyelerinin kulüplerine olan katkısını öğrenince insanın sakin olması ve olayları sükunetle değerlendirmesi mümkün değil. Bingöl Belediyesi dahi kendi takımına cansiperane destekte bulunurken, biz destek olmalarından vazgeçtik engel olmasınlar” dedi.

Başkan Karaali konuşmasını şöyle sürdürdü:

3 MİLYON UÇTU, 800 BİN TL’Yİ ALAMIYORUZ

“Kulübe kazandırdığımız yeni tesislerin eğitim alanından sportif alana dönüştürülmesi kararı geciktikçe hem Çankırı olarak hem de Çankırıspor olarak büyük maddi kayıplar yaşıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Futbol Federasyonuna sunduğumuz proje çerçevesinde tarafımıza aktarılmak istenilen 3 milyon tl, sırf bu nedenle gerçekleşmedi. Bunun akabinde yine başka bir projemiz yine TFF tarafından kabul edildi ve 800 bin tl ödenek kulübümüze tahsis edilmiş durumda. Ancak yine aynı nedenden dolayı bize ayrılan parayı alamıyoruz. Çankırıspor’a destek olmayan zihniyet, bizlerin kendi çabalarıyla oluşturduğu ve Çankırı’ya dışarıdan gelecek olan maddi desteklerin de önünde engel olarak duruyor.”

BELEDİYE NEDEN TAKIM KURDU?

Başkan Karaali Çankırı Belediyesi’nin yeniden bir spor kulübü kurmasının gerekçelerinin iyi araştırılması gerektiğine işaret ederek “Bastırılan bağış makbuzlarıyla yeni kulübe kimlerden hangi bağışların gerçekleştirildiğini kamuoyu merak etmiyor mu? Siz gazeteciler bu bağışların nasıl ve hangi yollarla alındığını merak edip neden araştırmıyorsunuz? Belediyenin önüne konulan ve hibe yoluyla belediyeye bağışlanan iş makinasının ederinin 5 katı paranın nerelerde kullanıldığından neden sizlerin haberi yok” diyerek bizlere de sitemde bulundu.

187 AMATÖR GENCİMİZİ EĞİTİME ALACAĞIZ

Başkan Karaali, sözlerini “Çankırıspor Kulübü olarak bölgemizdeki okullarda yaptığımız futbolcu taramasında tespit ettiğimiz 187 gencimizi spor eğitimi kapsamında bünyemizde barındıracağız. Ülkemizin önde gelen gsm operatörlerinden AVEA ile sponsorluk görüşmelerimiz belirli bir noktaya geldi. “ şeklinde tamamladı.

OCAK AYINDA TRANSFER VAR MI?

Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Beki’nin “Takımda yaşanan gol sıkıntısını ortadan kaldırmak için Ocak ayında özellikle golcü transferiniz olacak mı?” sorusuna Başkan Karaali “Size takımımızın yaptığı antrenmanları izlemenizi salık veririm. Bugün sahip olduğumuz takımımızda her mevkide başarıyla oynayan ve oynayacak futbolcumuz mevcut. Gündemimizde transfer yok” dedi.

Başkan Karaali sözlerini “Perşembe günü Çankırı’da bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Sizi de davet ediyorum.” diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler