Çankırıspor 15 Temmuzda topbaşı yapıyor

Çankırıspor 15 Temmuz'da topbaşı yapıyor

Sezon hazırlıklarını transfer çalışmalarıyla sürdüren Çankırıspor yoğun gündemi ile ilgili Başkan Karaali konuştu.

Çankırıspor yönetim kurulu yeni sezon hazırlıkları için çalışmalarını yoğun şekilde devam ettirirken Başkan Sevda Karaali çalışmalar hakkında bilgi verdi..

15 Temmuz'da topbaşı yapacak olan Çankırıspor'da dış transfer çalışmalarına devam edildiğini belirten Karaali iç transferde kadroyu koruyacaklarını önceliğin iç transfer olduğunu, 10 günlük süre içinde iç transferi bitireceklerini söylerken takımda kalacak oyuncuların belirlendiğini, iskelet kadronun üstüne takviye yaparak hedef koymak amacıyla yola çıkıldığını söyledi..

İSKELET KADROYU KORUYACAĞIZ
Geçen yıl başarılı olan kadronun devamını istediklerini bu nedenle İbrahim Karaca, Orkan Balkan, Gökhan Şahin, Caner Metin, Aykut Çakay, Emrah Akşit, Onur Demirok, Murat Yıldırım, Yekta Berk Kahraman, Ahmet Turan Solak'ın mukavelelerinin devam ettiğini ve yeni düzenlemelerden sonra yoğun şekilde dış transferin tamamlanıp 15 Temmuzda amaçlarının kadronun son haliyle kampa gidilmesi olduğunu söyleyen Karaali  bu arada geçen sezon kiralık olarak alınan Onur Çakmakçı'nın da tekrar takımla birlikte olacağını bu konuda Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan'a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.. 

Kaleci Yunus Yurdaş'ın kiralık olarak 3. lig  takımlarından Kızılcabölükspor'a verildiğini,  Nuri Çakır'ın Sancaktepe'ye, Rıdvan Koçer'in Gümüşhane'ye transfer olduğunu söyleyen Karaali, kaleci Ömür Hacısalihoğlu ile ilgili henüz bazı konuların netleşmediğinden dolayı kararın önümüzdeki hafta yönetim kurulunda görüşüleceğini bildirdi.

CAN POLAT, EŞREF KOÇAK ve HÜSEYİN KELEŞ
TAKIMDAN AYRILABİLİR

Yahya Alpaslan, Can Polat, Eşref Koçak ve Hüseyin Keleş'in sözleşmelerinin bittiğini Can Polat, Eşref ve Hüseyin'in şu günlerde başka takımlarla görüştüğünü, Yahya'nın 3 lig takımlarından Keçiören'le anlaştığını ve başarılar diledigini söyledi.. 

Bu yıl tüm güçleriyle başarıya odaklanacaklarını belirten Başkan  Karaali "Çankırıspor'un  başarısı için ne gerekiyorsa yapılacak" dedi...

Öte yandan Çankırıspor yönetim kurulu tam kadro ile pazartesi günü kulüp tesislerinde ilk toplantısını gerçekleştirecek. 

cankirispor-kulupbaskanisevdakaraali-sozcu-resim-07.jpg

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, hafta içerisinde Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan'ı ziyaret ederek, yeni görevinde  başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler