Çankırıspor 3 puan hedefiyle İstanbulda

Çankırıspor 3 puan hedefiyle İstanbul'da

Yarın Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında Tepecikspor ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılar zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönme hesabında.

Pazar günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nın sentetik zemininde Tepecikspor ile karşılaşacak olan Çankırıspor bu sabah İstanbul'a hareket etti. Mavi-beyazlılar akşam saatlerinde maçın oynanacağı stadda ter idmanı yaparak maç saatini beklemeye başladılar.

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Çankırıspor, Tepecikspor karşılaşmasın hazırlıklarını hafta içerisinde sürdürdü. Yarın saat 13.30'da oynanacak karşılaşmada mavi-beyazlıların önemli bir taraftar desteği ile sahadan 3 puanla ayrılma hesapları yaptığını söylemek hiç de abartı olmaz.
 
15 puanla puan cetvelinde 3'üncü sırada bulunan Çankırıspor'un zorlu Tepecikspor karşılaşmasından elde edeceği 3 puan ligin zirvesine tutunduğunun da bir göstergesi olacak.
 
esenyurt-tepecikspor-cankirispor-sozcu-resim-111.jpg
 
TEPECİKSPOR DA KARŞILAŞMAYA HAZIR
9 maçta elde ettiği 12 puanla 8. sırada yer alan Tepecikspor geçtiğimiz hafta Ünye deplasmanından 2-1 yenik ayrılmıştı. Takımda sakatlığı süren Günay dışında eksik bulunmamakta ve tüm hesaplar Çankırıspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılma üzerine yapılmakta.
 
MAÇIN HAKEMLERİ
Pazar günü saat 13.30’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında Tepecikspor ile Çankırıspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Balıkesir Bölgesi hakemlerinden Murat Orhan yönetecek. Murat Orhan’ın yardımcılıklarını aynı bölgeden Arda Özyıldırım ve Mutlu Çiğdem yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Emre Bolel.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler