Çankırıspor 3'üncü ligde ilk sınavına çıkıyor

Çankırıspor 3'üncü ligde ilk sınavına çıkıyor

Geçtiğimiz yıl aldığı başarısız sonuçlarla bir alt kümeye düşen mavi-beyazlılar, sezonun ilk maçı için İstanbul deplasmanında...

Çankırıspor, 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk maçına yarın Halide Edip Adıvar SK ile Vefa Stadı'nda saat 16.30'da çıkacak.

Mavi-beyazlılar bu sabah Teknik Direktör Cüneyt Biçer yönetiminde Çankırı'dan İstanbul'a hareket etti. Çankırıspor kafilesini İstanbul'da Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal karşıladı ve öğle yemeği ikramında bulundu.

CÜNEYT BİÇER: DAHA ÇOK İSTEYEN KAZANACAK
Çankırıspor'un yeni teknik patronu Cüneyt Biçer, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Sezonun ilk maçına yarın çıkıyoruz. Yeniden oluşturduğumuz genç ve mücadeleci bir takımla sahada ter akıtacağız. İyi bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Takımımızda ilk defa profesyonel olarak sahaya çıkacak kardeşlerimiz var. Ekip ruhuyla mücadele ve ekip olabilme gayretimiz her geçen gün istediğimiz noktaya doğru hızla gidiyor." dedi.

Çankırı'da kulübün tesislerinde sezona güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerine işaret eden Biçer açıklamasını "PTT Liginde dahi birçok takımın sahip olmadığı tesislerimizde kendi imkanlarımızla başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Transferlerimizi de kulübün imkanları çerçevesinde tamamladık. Sezona girerken her takım 'şampiyonluk' parolasıyla başlar. Hedefsiz lige başlayan takım olmaz. Biz de koyduğumuz hedeflere adım adım gideceğiz. Rakibimiz de bu lige yeni çıktı. Sahada daha çok kazanmak isteyen takım 3 puanla soyunma odasına dönecek" şeklinde sürdürdü.

'ÇANKIRI İNSANININ TAKIMDAN BAŞARI BEKLENTİSİ FAZLA'
Cüneyt Biçer'e 'Çankırı ile ilgili değerlendirmeniz nedir?' diye sorduğumuzda, deneyimli teknik adam "Çalışma programımız gereği çok fazla şehir merkezinde bulunmamıza karşın, biraraya geldiğimizde Çankırı insanındaki heyecanı görmemek mümkün değil. Takımlarından başarılı sonuçlar bekliyor. Bu beklentiyi de yadırgamıyorum. Keyifli bir şehirde başarılı sonuçları almak için ter akıtacağız" şeklinde cevapladı.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ
Yarın saat 16.30'da Vefa Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Burak Cem Tahiroğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Çağlar Oskay ve Ziya Aksoy yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Hasan Kılıçarslan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler