Çankırıspor 8 Ağustosta taraftarıyla buluşuyor

Çankırıspor 8 Ağustos'ta taraftarıyla buluşuyor

Çankırıspor'un Kocaeli - Kartepe kampı dün sona erdi.

8 Ağustos Pazar gününe kadar futbolcular ve teknik kadro izinli.

Çankırıspor, 29 Ağustos Pazar günü başlayacak lig mücadelesine hazırlık devresini bundan böyle Çankırı'da sürdürecek. 7 Temmuz günü başlayan 12 günlük Ilgaz kampı sonrası Kocaeli - Kartepe'de sürdürülen ikinci etap dün itibari ile sona erdi.

Futbolculara verilen 4 günlük izin sonrası takım 8 Ağustos Pazar günü saat 16.00'da Çankırı'da toplanacak. Aynı gün akşamı antrenmana çıkacak olan Çankırıspor'un yeni kadrosu taraftarıyla da buluşma anını yaşayacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI
DEVAM EDİYOR
Kartepe'de sürdürülen teknik çalışmalarla birlikte transfer için de çeşitli görüşmeler yapıldı. Edinilen bilgilere göre bugünkü mevcut kadroya en az 2 ismin daha kazandırılacağı yönünde. Bunun yanı sıra sakatlıkları süren Emre, Kemal ve Uğur'un tedavileri Ankara'da sürmekte. Emre ve Kemal'in pazar akşamı, Uğur'un ise pazartesi günü Çankırı'daki kampa katılması beklenmekte.

4 günlük izin devresinin başladığı dün itibari ile Kartepe kampının kısa bir değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Oldukça verimli bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Yaşanan sakatlıkların da kısa süreli olması sevindirici. Ay sonunda başlayacak olan lig maratonuna bundan sonraki süreçte Çankırı'da çalışarak hazırlanacağız. Takım oyununu en iyi şekilde sahaya yansıtarak taraftarımızı mutlu edecek sonuçları hedefliyoruz." dedi.

SON HAZIRLIK MAÇI DA BERABERE TAMAMLANDI
Öte yandan Kartepe'de 3. Lig takımlarından Gölcükspor ile yapılan son hazırlık maçı da 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın özellikle ilk yarısında hedeflenen bir anlayışla sahada top oynayan Çankırıspor, kadrodaki futbolcuların performanslarını sergileme şansları bulmaları açısından yapılan değişikliklerle maçın ikinci yarısında etkisini yitirdi. Sahada etkili futbolun oynandığı dakikalara bakıldığında, Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın sahaya süreceği ilk onbir'de yer alacak futbolcuların büyük bir bölümünün şekillenmeye başladığı da gözlemleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler