Çankırıspor Adanada

Çankırıspor Adana'da

Pazar günü Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılar dün gece Çankırı'dan ayrılarak Adana'ya ulaştılar.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 16. hafta karşılaşmasını deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak olan Çankırıspor, dün gece yeni alınan otobüsle birlikte Adana'ya hareket etti.

Sabah saatlerinde Adana'ya ulaşan mavi-beyazlılar yerleştikleri Anemon Otel'de istirahate çekildiler.

Öğleden sonra gerçekleştirilecek maç öncesi antrenmanını Adanaspor tesislerinde yapacak olan mavi-beyazlılar, pazar günü oynayacakları karşılaşmadan mutlak puan alma düşüncesinde.

HAKAN YILMAZ: SON 2 MAÇTAN PUANLAR ALMALIYIZ
Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "İlk yarının son iki maçından birine çıkıyoruz. Bulunduğumuz yer belli. Takımın oynadığı futbolla bulunduğu yerin doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum" dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakibimiz de ligde kabus görmek istemiyor. Onlar da alt sıralardan uzaklaşma derdinde. Bizim oynayacağımız son iki maçtan en iyi puanları çıkartmamız gerekir ki, ikinci yarıda daha mutlu olabilelim. Oynadığımız son 3 karşılaşmada maçın 90'larında gelen goller büyük şanssızlık olmakla birlikte takımda ter akıtan oyuncularımızın lig tecrübelerinin olmaması da yatıyor. İyi oyun bize çok şey katmıyor. İyi oyun gelecek adına ümit veriyor lakin Çankırıspor'un puan ya da puanlara ihtiyacı var. Sahip olduğumuz oyuncu profili ile bulunduğumuz yeri hakettiğimizi düşünmüyorum."

AHMET TURAN BU HAFTA DA YOK
MP Antalyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Ahmet Turan Solak'a PFDK'nın verdiği 2 maç oynamama cezası bu hafta ile tamamlanacak.
 
Ahmet Turan Solak'la ilgili olarak da konuşan Teknik Direktör Yılmaz "Uzun süre form grafiği yeterli olmadığı için takımda yer bulamadı. İstenilen düzeye gelip takıma yararlı olduğu bir dönemde cezalı duruma düştü. Bu da benim şanssızlığım" dedi.

Pazar günü Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Yardımcılıklarını Arda Ergene ve Barış Çardaklı yaparken, karşılaşmanın 4'üncü hakemi Can Öztekin. 

ADANASPOR TESİSLERİNDE YAPILAN ANTRENMANDAN BİR KARE

cankirispor-adana-sozcu-resim-1222.jpg

Grupta bugün iki maç oynanacak;
Göztepe: 1 - Pendikspor: 0 (MS)
Tokatspor: 3 - İnegölspor: 2 (MS)

Pazar günü oynanacak karşılaşmalar ise;
Gümüşhanespor - Dardanelspor
Giresunspor - Hatayspor
Kırklarelispor - Turgutluspor
Aydınspor 1923 - Gaziosmanpaşa
Sarıyer - Konya Anadolu Selçukluspor
Kartalspor - Yeni Malatyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler