Çankırıspor antrenman sahası tam gaz

Çankırıspor antrenman sahası tam gaz

Kulübün önemli bir altyapı eksikliğini giderecek olan çalışma, Çankırı İl Özel İdaresi ekiplerince yoğun bir programla gerçekleştiriliyor.

Çankırıspor'un önümüzdeki süreçte elde edeceği sportif başarılarda önemli bir rol oynayacak olan 'antrenman sahası'nın yapımı hızla devam ediyor.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın verdiği talimatla başlayan çalışmalar, başta teknik direktör Hakan Yılmaz olmak üzere kulüp yönetimince de mutlulukla karşılandı.

Çankırıspor Kulübü tesisleri önündeki alanda 60x90 ebadında gerçekleştirilecek olan çim sahanın drenaj ve zemin düzleme çalışmaları gerçekleştirilirken, çalışmaların sezon sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

ATATÜRK STADI'NIN ÇİMLERİ DÖŞENECEK
Sözcü18 Haber Merkezi'nin konuyla ilgili olarak edindiği bilgilere göre, çalışmaları hızla sürdürülen antrenman sahası üzerine Çankırı Atatürk Stadı'nın sezon sonu sökülecek çimlerinin konulacağı öğrenildi.

HAKAN YILMAZ: ÖNEMLİ BİR EKSİĞİMİZİ TAMAMLAYACAK
Antrenman sahası ile ilgili çalışmaları yakından takip eden Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz "Öncelikli olarak sayın Valimize göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çankırıspor'un tesisleşme yönünde gösterdiği gayretin önemli bir durağını geride bırakmak üzereyiz. Gerek maç trafiği içerisinde gerekse sezon öncesi hazırlıklarımızda yaşadığımız yoğun stresin büyük bir bölümü yapılan bu saha ile sona erecek. Antrenman sahası ile kulüp binası arasında yaşadığımız zaman kaybı, ulaşım gideri ve daha da önemlisi 'zaman sınırlaması' mefhumu ortadan kalkacak. Ekstra çalışma yapma şansımızla birlikte futbolcumuzun kendisini geliştirme adına yapacağı çalışmalardan mahrum olarak geçirdiğimiz bunca yılın gerek Çankırıspor'a gerekse Çankırı'ya yaşattığı kayıpları telafi edeceğimizi düşünüyorum. Heyecan içerisinde sahanın tamamlanarak hizmete gireceği günü bekliyoruz. Katkı verenlere, gayret gösterenlere bir kez daha sizlerin aracılığıyla hem şahsım hem de sporcularım adına teşekkür ediyorum."

SEVDA KARAALİ: LİGLERDEN
DİSKALİFİYE EDİLMEYE RAMAK KALMIŞTI

Antrenman sahasıyla ilgili çalışmaları yakından takip eden bir diğer isim de Kulüp Başkanı Sevda Karaali. Yoğun iş programı içerisinde olmasına kraşın, antrenman sahası ile ilgili olarak yapılan her adımı izleyen Başkan Karaali "Çankırı'nın ülke genelinde bilinirliliğine önemli katkılar sağlayan Çankırıspor, antrenman sahası eksikliği nedeniyle önümüzdeki sezona -3 puanla başlayacaktı. Şayet bu tesis hayata geçirilmemiş olsaydı 2015-2016 sezonunda da liglerden diskalifiye olacaktık. Böylesi bir tehlike içerisindeyken sayın Valimiz Vahdettin Özcan beyin yaşadığımız sıkıntıya karşı olan duyarlılığı ve ilgisiyle çalışmalar başladı ve yoğun bir gündemle de devam ediyor. İnşaallah Mart-Nisan aylarında çalışmalar tamamlanacak ve bizler tesisleşme yolunda önemli bir eksiğimizi tamamlamış olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler