Çankırıspor Bozüyük yolunda

Çankırıspor Bozüyük yolunda

Mavi - beyazlılar bu sabah Çankırı'dan ayrılarak yarın oynayacakları Bozüyükspor karşılaşması için Eskişehir'e yol aldı.

Çankırıspor yarın saat 13.30'da Bozüyük ilçe stadında Bozüyükspor ile karşılaşıyor.

Bu sabah Çankırı'dan hareket eden mavi-beyazlı kafile, geceyi Bilecik - Söğüt'de Namlı Otel'de geçirecek. Yarın sabah kahvaltısı sonrası Bozüyük'e geçecek olan Çankırıspor'da Can Polat'ın sakatlığı devam ediyor.
 
Karşılaşmayı Sivas bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Nevşehir bölgesinden Muammer Uçar ve Aksaray bölgesinden Emrah Altınsoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi H. Mehmet Ekmekyermez.
 
BAŞKAN KARAALİ: OYNADIĞIMIZ FUTBOLLA
ALDIĞIMIZ SONUÇLAR TERS ORANTILI
Haftalardır galibiyete hasret kalan Çankırıspor'da ortaya çıkan sonuçlardan rahatsızlık duyduğunu ifade etmekten çekinmeyen Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Oynadığımız futbol ile 90 dakika sonrasında ortaya çıkan skor tabelası gerçekten inanılır gibi değil. Özellikle son Güngörenspor karşılaşmasında futbolcularımızın sahadaki performansı, girdikleri pozisyonları değerlendirdiğimde ortaya çıkan skorun beni de memnun etmediğini söyleyebilirim. Grupta mücadele ettiğimiz takımların mevcut kadrolarındaki deneyimli isimler yanında sahip olduğumuz genç kadromuz bizlere taraftarımızın beklediği başarıları getireceğine yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle Bozüyük deplasmanına gidiyor ve 90 dakikalık mücadele sonrasında gülen tarafın biz olacağımıza olan inancımı ifade ediyorum" dedi.
 
Grupta Cumartesi günü oynanacak diğer karşılaşma ise;
Nazilli Belediyespor - Tarsus İdman Yurdu
 
Grupta Pazar günü oynanacak karşılaşmalar
Bandırmaspor - Ünyespor
Hatayspor - Polatlı Bugsaşspor
İstanbul Güngörenspor - Tepecikspor
Pendikspor - Sarıyer
Kahramanmaraşspor - Giresunspor
Fethiyespor - Turgutluspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler