Çankırıspor, bugün sahaya iniyor

Çankırıspor, bugün sahaya iniyor

Çankırıspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde topbaşı yapıyor.

Saat 16.00'da Çankırı Atatürk Stadında yapacağı sezon açılışı ile taraftar ve seyircisi ile buluşacak olan Çankırıspor, sezon hazırlıklarının 3'üncü bölümüne start verecek.

Yeni transferlerin de taraftarla buluşacağı bugünkü program saat 16.00'da Çankırı Atatürk Stadında gerçekleşecek.

FATİH STADI
ONARIMA ALINIYOR

Edinilen bilgilere göre Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin dün Çankırı'ya giderek kulübe ait olan Fatih Stadında incelemelerde bulunduğu öğrenildi. Başkan Şireci'nin stadta yaptığı ön inceleme sonrasında aylardan bu yana bakımsız bırakılan stadın bir an önce bakımdan geçirilmesi konusunda gerekli talimatları verdiği, stadın kilitlerini değiştirerek 2 güvenlik görevlisi ile bir idareciyi görevlendirdiği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Başkan Şireci "Sahanın mevcut durumu gözönüne alındığında burada antrenman yapılması futbolcularımız için sakıncalı. Hiçbir futbolcumuzun zemin yüzünden sakatlanmasına gönlüm razı olmaz. Saha ve çevresi için ne gerekiyorsa yapılacak. Çankırı'ya yakışan bir tesisin ortaya çıkması için tüm gücümüzü seferber edeceğiz" dedi.

Fatih Stadındaki bakım ve onarım çalışmalarının ay sonuna kadar tamamlanarak sezon içi antrenmanların yapılabileceği bir konuma getirileceği öğrenildi.

TARAFTARIN YOĞUN İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR
Öte yandan, sezon hazırlıklarını bugüne kadar Ilgaz ve Kocaeli - Kartepe'de sürdüren Çankırıspor'un, liglerin başlayacağı 29 Ağustos'a kadar hazırlıklarını Çankırı'da sürdürecek olması, taraftarın da özlem gidermesine kapı aralayacak.

Bugün saat 16.00'da Atatürk Stadındaki sezon açılışına çok sayıda Çankırıspor taraftarının ilgi göstermesi bekleniyor.

Sezona hayli iddialı hazırlanan Çankırıspor'a, tribün desteğinin bu yıl geçen yıllara oranla çok daha fazla olması beklenmekte. Özellikle İstanbul ve Ankara'daki genç taraftar kitlesinin Çankırı'daki maçlara düzenli olarak otobüsler kaldıracağını açıklaması, şehir merkezindeki taraftarı da tribünlere fazlasıyla çekeceğini hissettiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler