Çankırıspor Dardaneli bekliyor

Çankırıspor Dardanel'i bekliyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta 12. hafta maçları pazar günü oynanacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çankırıspor, sakatlık ve puan kaybıyla geride bıraktığı haftayı unutarak pazar günü ligin son sırasına demir atmış olan Çanakkale Dardanelspor A.Ş. ile kendisi için önemli bir maça hazırlanıyor.
 
Mavi beyazlılarda talihsiz bir sakatlık yaşayan ve uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Orkan Balkan'la ilgili olarak Teknik Direktör Hakan Yılmaz hafta içinde yaptığı açıklamada "Maçın ilk devresinde iki oyuncumuzun talihsiz bir şekilde sakatlanması ve 10 kişiyken golü yememiz bizi çok üzmüştü. Ancak bu sakatlık bizi çok daha fazla üzdü. Bize katkısı ve yetenekleri tartışmasız bu ligin üstünde bir oyuncumuzun eksikliği elbette önemli ancak malesef bunlar yaşanıyor, Çok daha kuvvetli olarak dönecek ve aramıza katılacak inşallah" dedi.
 
Orkan Balkan'ın sakatlığı ile birlikte son haftaların gol adamı Bedri Can'ın da sakatlığı devam ederken, başarılı golcünün Çanakkale Dardanelspor karşısında forma giyme şansı oldukça zayıf.
 
Pazar günü Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da oynanacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Erdem Gökalp ve Hüsnü Emre Çelimli yaparken karşılaşmanın 4'üncü hakemi Volkan Yanç.
 
2. Lig Beyaz Grup'ta haftanın programı
Tokatspor - Göztepe A.Ş.
Sarıyer - Turgutluspor
Kartalspor - İnegölspor
Yeni Malatyaspor - Konya Anadolu Selçukluspor
Hatayspor - Tarsus İdman Yurdu
Aydınspor 1923 - Kırklarelispor
Gümüşhanespor - Pendikspor
Giresunspor - Gaziosmanpaşa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler