Çankırıspor, Derbent Şehitliğinde

Çankırıspor, Derbent Şehitliğinde

Çankırıspor, Ilgaz - Armak Yıldıztepe'deki kamp çalışmalarının sonuna yaklaştı.

Pazar günü Ankara'ya dönüş yapacak olan Çankırıspor, cuma  gününü sabah antrenmanıyla tamamladı. Takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz'la birlikte Cuma namazını Yenice köyünde kılan takım futbolcuları, daha sonra Derbent'teki şehitlik anıtını ziyaret ederek, bölgede şehit olanlara dualarını gönderdiler.

Bilindiği gibi Kurtuluş Savaşı sırasında Baldıran mevkiinde şehid düşen erler anısına 1957 yılında yapılan anıt, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilmekte.

BAŞKAN CEVDET ÇETİN, TAKIMA YEMEK VERDİ
Ilgaz Belediye Başkanı Cevdet Çetin, Ilgaz'da kamp hazırlıklarını sürdüren Çankırıspor futbolcularına öğle yemeği verdi. Takımın Ilgaz'daki kampının başladığı ilk günden itibaren, futbolcularla yakından ilgilenen Başkan Çetin, bugün Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Avni Çınaroğlu ve İsmail Demirci ile, Ilgazspor Kulübü Başkanı Muharrem Lafcı, kulüp yöneticisi Kasım Murat Kayılı ile birlikte takımın teknik kadrosu ve futbolcularına Baldıran tesislerinde öğle yemeği verdi.

Neşeli geçen yemek ortamında konuşan Başkan Çetin "Çankırıspor takımının sezon hazırlığı öncesi çalışmaları için Ilgaz'ımızı tercih etmeleri bizim adımıza gurur verici bir durum. Çankırılı olarak, şehrimizin tek profesyonel takımına gücümüz oranında destek vermek bizim için görevdir. Teknik kadroya ve futbolcu kardeşlerimize yeni sezonda başarılı sonuçlar almasını dilerim. Çankırıspor başarılı sonuçlar aldıkça Çankırı'nın adı daha fazla duyurulacak. Bu yüzden akıttığınız terler için şimdiden Ilgaz adına sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz ise “Ilgaz Belediye Başkanımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan son derece memnunuz. Ilgaz'ın havası ve atmosferi altında yaptığımız yorucu idmanlar sonrası, Başkanımızın böylesi bir organizasyonla bizlere farklı bir moral aşılaması gayet iyi oldu. Kampın son günlerinde Ilgaz'ı ve çevresini tanıma fırsatı veren bu organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür ederim” dedi.

Çankırıspor pazar günü yapacağı sabah antrenmanı sonrası Ilgaz'dan ayrılacak. Ankara'ya dönecek olan takım, 21 Temmuz 2010 Çarşamba günü Kocaeli – Kartepe Green Park tesislerinde sezonun ikinci kamp çalışmasına başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler