Çankırıspor Fethiye deplasmanında

Çankırıspor Fethiye deplasmanında

Pazar günü Fethiyespor ile karşılaşacak olan mavi-beyazlılar dün sabah Fethiye'ye ulaştı.

Çankırıspor, pazar günü karşılaşacağı Fethiyespor karşılaşması için perşembe akşamı yola çıktı ve cuma sabahı Fethiye'ye ulaştı.

İlk antrenmanını dün saat 16.00'da Fethiye ilçe stadında gerçekleştiren mavi-beyazlı kadroda kart cezalısı Ali Yakup yer alırken morallerin yerinde olduğu görüldü.

Pazar günü Fethiye ilçe stadında saat 13.30'da başlayacak karşılaşmanın hakemleri de belli oldu.

KARŞILAŞMANIN HAKEM TRİOSU

Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Osmat Yiğit Uzer yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Tuncay Çalıkoğlu ile Ali Balsatar yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise yine aynı bölgeden Mehmet Yıldırım.

 

"ZİRVEDEN UZAKLAŞMAK İSTEMİYORUZ"
 
Maç öncesi bulunduğu Fethiye'den Sözcü18'e açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Çarşamba günü kendi sahamızda Turgutluspor karşılaşmasında yaşanılanları unutarak Fethiyespor ile oynayacağımız maça odaklandık. Zirveden uzaklaşmama adına bugün sahada güzel bir mücadele içerisinde olacağımızı düşünüyorum. Fair-play oyun kuralları içerisinde geçmesini dilediğim iki takımın mücadelesinden hakedenin kazanması en büyük dileğimdir. Sahada ter akıtan futbolcuların ve teknik kadronun emeklerinin yersiz verilen kararlarla hiç edilmesi büyük haksızlık oluyor" dedi. Başkan Karaali "Ülkemizin her bir yeri farklı güzellikler taşımasına karşın Fethiye görülmesi gereken cennet köşelerimizden bir bölge. Fethiyespor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk ve yönetim kurulunun bizlere göstermiş olduğu misafirperverlik de takdire şayan. Sizlerin aracılığıyla kendilerine, ayrıca kaldığımız Hotel Marina Vista yetkili ve personeline teşekkür ediyorum. Umarım bu kadar güzelliğin üzerine Çankırı'ya 3 puanla döneriz" diyerek sözlerini tamamladı.

NEDEN OLMASIN?

Hatırlanacağı gibi geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında (31 Mart 2012 Cumartesi) Çankırıspor, Fethiye deplasmanında ezeli rakibini 4-3 yenmeyi başarmıştı.

Pazar günü oynanacak karşılaşmadan Çankırıspor'un bir kez daha üstün olarak ayrılması işten değil.

İşte o unutulmayacak muhteşem 4-3'lük zaferin video görüntüleri - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler