Çankırıspor, ilk randevuya hazır

Çankırıspor, ilk randevuya hazır

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin ikinci yarısının ilk maçını kendi evinde oynayacak olan Çankırıspor, yenilenmiş kadrosuyla seyircisinin karşısına çıkacak.

Çalkantılı bir süreçten geçtikten sonra yapılan yeni transferlerle ligin ikinci yarısına hazırlanan Çankırıspor, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ilk sınavına çıkacak.

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, yaptığı açıklamada devre arası kamp çalışmalarını dün itibariyle sonlandırdıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısına flaş transferlerle girdiklerini belirten Yılmaz, "Antalya'da 15 gün boyunca iyi ve verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımın tamamına yakınını yeniledik. Kısa zamanda futbolcularımız takıma beklenenin üzerinde uyum sağladılar. Bu da beni fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında yapacakları Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü

"Antalya'da sürdürdüğümüz hazırlık dönemimizde futbolcularımızın sergilediği performans beni memnun etti. Tüm futbolcularım hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında iyi bir performans gösterdi. Giresunspor maçına yeni transferlerle çıkacağız. İnşallah bu maçtan iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum."

Giresunspor maçında cezalı olan Ozan Çetinkaya ve Serdar Akdoğan'ın kadroda yer almayacağı öğrenildi.

ÇANKIRISPOR'DA YENİ TRANSFERLER
Yasin Çelik, Ulaş Ali Çelik (Pazarspor), Korhan Öztürk (Altay), Hüseyin Keleş, Cem Karahan, Serdar Akdoğan (Bozüyükspor), Nuri Çakır (Sancaktepe BSK), Gökhan Kılıç (Kasımpaşa A2), Güneş Can Görgülü (Erzurum BBSK), Emir Bağcı (Isparta Emrespor), Okan Karabulut, Koray Kurt (Tarsus İdman Yurdu), Azmi Polat (Ünyespor), Furkan İlker Baştan (Bandırmaspor)

YAREN TV BU AKŞAM CANLI YAYINDA
Öte yandan, Çankırı'daki iç saha maçlarını canlı yayınlayan Yaren TV, bu akşam saat 21.00'dan itibaren Çankırıspor'la ilgili yaklaşık 2 saatlik bir program hazırladı.

Çankırıspor tesislerinden gerçekleştirilecek programda Antalya kamp görüntüleri ile birlikte gündemdeki olaylar değerlendirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler