Çankırıspor Konya deplasmanında

Çankırıspor Konya deplasmanında

Mavi-beyazlılar pazar günü Anadolu Selçukluspor ile 13. hafta lig mücadelesine çıkıyor.

Çankırıspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 13. hafta mücadelesini Konya deplasmanında Anadolu Selçukluspor ile yapacak. Sakat ve cezalı futbolcuların yoğun olduğu bir haftada takım kurmakta zorlanan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, "Tüm bu olumsuzluklara karşın sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.
 
Güçlü bir rakiple deplasmanda oynayacaklarını ifade eden Yılmaz, "Sakat ve cezalı oyuncuların sıkınıtısını yaşamamıza rağmen Konya Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak istiyoruz. Futbolcularımız gereken mücadeleyi gösterecek" diye konuştu. 
 
Yılmaz, Orkan Balkan yanısıra sakatlığı devam eden Bedri Can ve Yekta Berk Kahraman ile birlikte, cezalı olan Caner Metin, Emrah Akşit ve Onur Çakmakçı'nın da kadroda yer alamayacağını sözlerine ekledi.
 
Mavi-beyazlılar Konya'ya bugün sabah saatlerinde otobüsle hareket ederken, maç kadrosunun 14 kişiden oluştuğu öğrenildi.
 
ANADOLU SELÇUKLUSPOR EVİNDE HİÇ KAZANAMADI
Öte yandan lig sıralamasında 10 puanla Çankırıspor'un bir basamak ardında bulunan ev sahibi Anadolu Selçukluspor, bugüne kadar kendi evinde oynadığı 6 maçın 2'sini mağlubiyet, 4'ünü de beraberlikle tamamladı. 
 
Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemlerinden Tolga Kadaz yönetecek. Yardımcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cemalettin Gündoğdular yaparken, 4'üncü hakem Veli Karakaya.
 
2. Lig Beyaz Grup'ta haftanın programı
Pendikspor - Tokatspor
İnegölspor - Giresunspor
Göztepe A.Ş. - Aydınspor 1923
Hatayspor - Yeni Malatyaspor
Dardanelspor A.Ş. - Kartalspor
Turgutluspor - Gümüşhanespor
Tarsus İdman Yurdu - Kırklarelispor
 
Dün oynanan karşılaşmada
Gaziosmanpaşa: 3 - Sarıyer: 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler