Çankırıspor Kupada zorlu sınava çıkıyor

Çankırıspor Kupa'da zorlu sınava çıkıyor

Mavi-Beyazlılar MP Antalyaspor ile Antalya'da karşılaşacak.

Çankırıspor, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesini MP Antalyaspor önünde verecek.

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan MP Antalyaspor - Çankırıspor karşılaşmasını Murat Türker yönetirken, A Haber 90 dakikalık zorlu mücadeleyi canlı olarak yayınlayacak. 

Mavi-beyazlılar pazar sabahı geldikleri Antalya'da Sea Life otele yerleştiler. Dün akşam maçın taktik çalışmasını yapan Çankırıspor, bugün yapacağı son antrenmanla birlikte maç saatini beklemeye başlayacak.

BAŞKAN KARAALİ: ÇANKIRI'YA YAKIŞAN MÜCADELEYİ SAHADA GÖSTERECEĞİZ
Kulüp Başkanı Sevda Karaali, maçla ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Ziraat Türkiye Kupası'nda geldiğimiz nokta ortada. Kulüp olarak futbolcularımızın ve teknik kadronun bugün oynanacak olan zorlu mücadelede Çankırı'ya yakışan mücadeleyi sahaya yansıtacağından eminim." dedi.

HAKAN YILMAZ: HEDEF BİR ÜST TUR
Çankırıspor teknik direktörü Hakan Yılmaz, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Medical Park Antalyaspor'u eleyerek, üst tura yükselmek istediklerini söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, takımının tarihinde ilk defa Süper Lig takımıyla karşılaşacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, Antalya'da süpriz yapmak istediklerini kaydetti.
 
Ligde morallerini düzeltmek için galibiyete ihtiyaçları olduğunu ifade eden Yılmaz, "Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor'u eleyerek, bir üst tura yükselmek istiyoruz. Yarınki maçta Çankırı'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.
 
Yılmaz, sakatlığı devam eden Orkan Balkan ile hastalığı süren Murat Yıldırım'ın kadroda yer almayacağını dile getirdi. 
 
ANTALYA'DA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADILAR
 
cankirispor-antalyaspor-sozcu-resim-12.jpg
 
Antalya'da yaşayan Çankırılılar, Çankırıspor'un akşam idmanında takımı yalnız bırakmadı. Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can ve beraberindekiler Çankırıspor'un son idmanını izlediler ve futbolculara baklava ikramında bulundular.
 
Ziraat Türkiye Kupası'da günün programı
Bandırmaspor - Elazığspor (13.00 - A Haber)
Galatasaray - Gaziantep BŞ Bld.Spor (19.00 - ATV)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler