Çankırıspor, lideri bekliyor

Çankırıspor, lideri bekliyor

Oynadığı 3 karşılaşmada kalesinde gol görmeyen mavi-beyazlılar, pazar günü grupta halen lider olan Tokatspor'la karşılaşacak.

Çankırıspor ligin 4'üncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde grup lideri Tokatspor ile karşılaşacak.
 
Hafta içinde (çarşamba) Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme karşılaşmasında Elazığ Belediyespor'u 1-0'la geçerek 3'üncü tura yükselen mavi-beyazlılarda moraller yerinde.
 
Ligin gol yemeyen tek takımı olan Çankırıspor, grup lideri Tokatspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığında hanesine önemli bir 3 puanı yazdırmakla kalmayıp, yarışta iddiasını da ortaya koymuş olacak.
 
MAÇ YAREN TV'DEN NAKLEN YAYINLANACAK
Öte yandan 2013-2014 futbol sezonunda Çankırıspor'un kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmaları naklen yayınlayacak olan Yaren TV, Sarıyer maçı ile birlikte başladığı canlı yayınlara Tokatspor karşılaşması ile devam edecek.
 
Yaren TV'den 90 dakikalık mücadeleyi 'canlı' seyretmek isteyen futbolseverlerin uydudan yayın yapan Yaren TV'yi D-Smart 218. kanaldan da rahatlıkla izleyebilirler.
 
KARŞILAŞMAYI İZMİR BÖLGESİNDEN M. FATİH GÖKÇE YÖNETECEK
Pazar günü saat 15.00'de başlayacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Mehmet Fatih Gökçe yönetecek. Gökçe, son olarak geçen yıl 11 Mart 2012 tarihinde Çankırı'da Kırklarelispor karşısında 4-2 kaybettiğimiz karşılaşmayı yönetmiş ve 6 golün 4'ü, verilen penaltı kararları ile gerçekleşmişti! 
 
Gökçe'nin yardımcılıklarını Manisa bölgesinden Erdinç Kırıcı ve İzmir bölgesinden Mustafa Han yaparken, 4'üncü hakem Halil Umut Meler.
 
Beyaz Grup'ta haftanın programı:
Yeni Malatyaspor - Aydınspor 1923 (Bugün Saat 19.00)
Konya Anadolu Selçukluspor - Göztepe A.Ş
İnegölspor - Turgutluspor
Gaziosmanpaşa - Tarsus İdmanyurdu
Kartalspor - Gümüşhanespor
Hatayspor - Kırklarelispor
Dardanelspor A.Ş. - Pendikspor
Giresunspor - Sarıyer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler