Çankırıspor Polatlıdan 1 puanla dönüyor ama...

Çankırıspor Polatlı'dan 1 puanla dönüyor ama...

Mavi-Beyazlılar bugün Polatlı deplasmanında grubun bir diğer iddialı takımı Polatlı Bugsaşspor ile golsüz berabere kalarak sıralamada 2'nciliğe düştü.

2. Lig Kırmızı Grup'ta 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Çankırıspor, Polatlı stadında Polatlı Bugsaşspor ile saat 15.00'de 90 dakikalık zorlu mücadeleye çıktı. Ve Lider olarak gittiği Polatlı deplasmanından elde ettiği bir puana karşın Kahramanmaraşspor'un kendi evinde Bozüyükspor'u 1-0 yenmesiyle sıralamada bir basamak geriye düştü. Haftanın lideri Kahramanmaraşspor.

"YARENLER ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR"
Kulüp Başkanı Sevda Karaali bugün sabah saatlerinde Twitter'dan yaptığı açıklamada "Çankırıspor lider olarak tamamladığı geçen haftayı, sakin, mütevazi ve çalışarak geçirdi. Mütevaziydi ama bir o kadar da gururluydu. Çünkü biz 'öldü, bitti, kapandı, battı, ligden düştü' dendiği yerde inançla küllerimizden yeniden doğmayı başardık. Dileğim o ki Allah bizim gayret ve emeklerimizi yanlız bırakmasın. Arkasında Ankara BB dahil pek çok desteği olan Polatlıspor karşısında kocaman ve fedakar yürekleriyle Yarenler üzerine düşeni Allah'ın izniyle yapacaktır" dedi.
 
 
KARŞILAŞMAYI BELEDİYE BAŞKANI İRFAN DİNÇ DE İZLEDİ
Polatlı ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile birlikte izledi.
 
polatlitribunleri-coktu-sozcu-resim-103.jpg
 
MAÇTAN ÖNCE ÇANKIRISPOR TRİBÜNÜ ÇÖKTÜ!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yeni stad yapımı nedeniyle eski stadda maçlarını oynayan Polatlı Bugsaşspor, Çankırıspor taraftarı için kale arkasında ayrılan yere Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen portatif tribünler faciya neden oluyordu.
 
Maç öncesi bu tribünlerde yer alan yaklaşık 100 kadar Çankırıspor taraftarının bulunduğu bölüm bir anda çöktü. Portatif tribünün çökmesi sonucu Serhat Recep ayağından ve Yavuz Uysal da elinden yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında yaralı Çankırıspor taraftarları Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahaleler sonrasında Serhat Recep'in ayağına dikiş atılırken, Yavuz Uysal'a da gereken tedavi yapıldı. Taburcu olan taraftarların tekrar stada dönerek karşılaşmayı izledikleri öğrenildi.
 
POLATLI BUGSAŞSPOR: 0 - ÇANKIRSPOR: 0

STAT: Polatlı İlçe
 
Hakemler: Volkan Alabaş, Hüsnü Emre Çelimli, Önder Mandaş
 
POLATLI BUGSAŞSPOR: Ercüment Kafkasyalı, Galip Güzel (Dk. 67 Yaşar Çetin), Abdullah Gün, Volkan Altınsoy, Şener Özbayraklı (Dk. 46 Orhan Alemdar), Muhammed Bayır, Efe Can Çölbekler (Dk. 87 Aydın Kuzu), Mustafa Er, Ali Kuleli, Mehmet Erdem Uğurlu, Emre Aygün
Yedekler: Fırat Çakmak, Baki Mercimek, Orhan Alemdar, Aydın Kuzu, Serhat Sağat, Emre Özivgen, Yaşar Çetin
 
ÇANKIRISPOR: Ömür Hacısalihoğlu, Gökhan Şahin, Hüseyin Keleş, Orkan Balkan, Ahmet Turan Solak (Dk. 90 Gürkan İzmirlioğlu), Onur Çakmakçı, Hüseyin Akoğlu, Can Polat (Dk. 56 Eşref Koçak), Nuri Çakır, Yahya Alpaslan, Ali Yakup (Dk. 79 Serhad Kaya)
Yedekler: İbrahim Karaca, Murat Yıldırım, Emrah Akşit, Serhad Kaya, Eşref Koçak, Gürkan İzmirlioğlu, Aykut Çakay
 
Sarı Kartlar: Dk. 25 Yahya Alpaslan, Dk. 36 Onur Çakmakçı, Dk. 54 Orkan Balkan, Dk. 66 Hüseyin Keleş (Çankırıspor), Dk. 25 Galip Güzel (Polatlı Bugsaşspor)
 
İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Polatlı ilçe stadında yaklaşık 3 bin Polatlı Bugsaşspor taraftarı önünde sayıları 100 kadar Çankırıspor taraftarı yerini almış durumda.
 
Hafif şekilde yağan yağmur sahanın zeminini ıslatmasına karşın futbol oynamaya elverişli bir sahada mavi-beyaz çubuklu forma ile karşılaşmaya çıkan Çankırıspor, rakibi ile başabaş bir oyun sergiliyor.
 
Maçın ilk 45 dakikalık bölümü karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takım da gol kaydına muvaffak olamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidiliyor.
 
İKİNCİ YARI
Karşılaşmanın ikinci yarısında da taraflar gol kaydına muvaffak olamadı ve 90 dakikalık mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.
 
Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda Kahramanmaraşspor kendi evinde Bozüyükspor'u 1-0 yenince grup liderliği koltuğuna 15 puanla oturdu. Çankırıspor 14 puanla liderin en yakın takipçisi olarak 2'nci sırada yer alırken Polatlı Bugsaşspor bir maç eksiğiyle 12 puana ulaştı ve 3'üncü sıradaki yerini korudu.
 
GRUPTA DİĞER MAÇLARDA ELDE EDİLEN SONUÇLAR
Tarsus İdman Yurdu: 1 - Tepecikspor: 1
Giresunspor: 2 - Fethiyespor: 2
Kahramanmaraşspor: 1 - Bozüyükspor: 0 
Nazilli Belediyespor: 2 - Hatayspor: 2
Pendikspor: 0 - Bandırmaspor: 0
Sakaryaspor A.Ş.: 2 - İstanbul Güngörenspor: 1
Sarıyer: 2 - Turgutluspor: 1
 
puandurumu-sozcu-resim-1010.jpg
 
2. LİG BEYAZ GRUP'TA ELDE EDİLEN SONUÇLAR
Anadolu Selçukluspor: 2 - Alanyaspor: 1
Balıkesirspor: 1 - Kızılcahamamspor A.Ş.: 1
Bayrampaşaspor: 2 - Gaziosmanpaşa: 2
Çamlıdere Şekerspor: 1 - Körfez Futbol Kulübü: 0
Eyüpspor: 0 - Altay: 0
İnegölspor: 3 - Ofspor: 0
Kırklarelispor: 0 - İskenderun D.Ç.: 0
Yeni Malatyaspor: 3 - Tokatspor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler