Çankırıspor rekor hasılata sevindi!

Çankırıspor rekor hasılata sevindi!

Çankırıspor-Ünyespor karşılaşmasındaki tribün hasılatı son yılların rekoru olarak kayıtlara geçti.

Çankırıspor'un Ünyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmadan bir puanla ayrılması taraftarda buruk bir sevinç yaratırken, tribün hasılatı kulüp yönetiminin yüzünü güldürdü.

Bu sezon maç bilet fiyatlarının 10 liraya yükseltilmesine karşın Çankırıspor'un elde ettiği başarılı sonuçların Atatürk Stadı'na gelen taraftar sayısını artırdığı gözlemlenirken, Ünyespor karşılaşmasının gişe hasılatının da son yılların rekor hasılat olarak kayıtlara geçtiği öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre tam biletin 10, öğrenci biletinin de 5 lira olduğu karşılaşmada tribünleri dolduran yaklaşık 750 civarındaki taraftar gişelere 6 bin 600 lira dolayında bir para bıraktı.

Çankırıspor'un tribün gelirlerinin sahada alacağı başarılı sonuçlarla birlikte bundan sonraki maçlarda bugün elde edilen rakamın çok daha üzerinde olması bekleniyor...

ÖĞRENCİ BİLETİ ALARAK SAHAYA GİREN TARAFTAR VAR!

Öte yandan edinilen bilgilere göre bazı taraftarların öğrenci olmadıkları halde "indirimli öğrenci bileti" alarak maç izledikleri ve bu durumun Çankırıspor Kulübü'nün gelirlerinde önemli bir oranda azalmaya neden olduğu da bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler