Çankırıspor topla buluştu

Çankırıspor topla buluştu

Yeni sezon hazırlıklarını Çankırı'da sürdüren mavi-beyazlılar bugün Atatürk Stadında topla buluştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Çankırıspor'da hazırlıklar önceden yapılan program dahilinde hız kesmeden devam ediyor.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın hazırlık programı çerçevesinde bir haftadır sürdürülen kondüsyon çalışmaları sonrasında bugün Atatürk Stadı'nda topla buluşma gerçekleştirildi.

Şeker Bayramına kadar hazırlıklarını Çankırı'da sürdürecek olan mavi-beyazlılar, bayram sonrası Topuk Yaylasında gerçekleştirecekleri kamp ve hazırlık maçları ile sezon hazırlıklarını tamamlayacaklar.

BAŞKAN KARAALİ VE FUTBOLCULAR
TARAFTAR İFTARI'NDAYDI

Öte yandan bu akşam Çankırıspor Teknik heyetinden Burhan Akcan ve Özlem Araç, futbolcular, Orkan Balkan, İbrahim Karaca, Niyazi Nayer Nazlı, Yekta Berk Kahraman, Caner Metin ve Serkan Çelik ile Kulüp Başkanı Sevda Karaali, Çankırıspor taraftarı Sefa Yeşildağ'ın evinde düzenlediği iftar yemeğine katıldılar.

Çankırıspor'a transfer olan yeni isimlerin katıldığı iftar sonrası konuşan Başkan Karaali "Keyifli bir iftardan sonra aile boyu Çankırıspor'u konuştuk. Taraftarın yüreği takımı sığdıracak kadar geniş. Biz taraftarıyla büyüyen bir kulübüz. Dünyanın 4 bir yanından gelen futbolcularımızla Çankırı yemekleri yedik" dedi.

sevdakaraali-cankirispor-sefayesildag-iftar-sozcu-resim-071.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler