Çankırıspor topla buluştu

Çankırıspor topla buluştu

Dün kulüp binasında toplanan futbolcular ile teknik kadro bugün sabah ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor yeni sezona hazırlık çalışmalarına bugün itibariyle start verdi.

Dün kulüp binasında toplanan futbolcu ve teknik kadro sabah ilk antrenmanını Teknik Direktör Hakan Yılmaz nezaretinde gerçekleştirdi.
 
Çankırıspor'da sezon hazırlıklarının bayram sonuna kadar Çankırı'da süreceği bildirilirken, kamp döneminin Kartepe'de geçirileceği öğrenildi.
 
YENİ TRANSFERLER
 
Boluspor'dan Gürkan İzmirlioğlu ile 3 yıl, Kırklarelispor'dan Hüseyin Akoğlu, Orduspor'dan Orkan Balkan, Yozgatspor'dan Doğan Şengül ve Batman Petrolspor'dan Ahmet Turan Solak ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, Eskişehirspor'dan Onur Çakmakçı kiralık olarak Çankırıspor renklerine katıldı. 
 
Uzun süre Bursa temsilcilerinde görev alan ve son olarak Kırklarelispor forması giyen Hüseyin Akoğlu orta sahada forma giyiyor. 1860 Münih patentli olan ve Türkiye kariyerinde Buğsaspor ile Orduspor formaları giyen Orkan Balkan da orta sahada görev alıyor. Sivasspor'da profesyonel olan Ahmet Turan Solak da orta sahanın sağ ve solunda forma giyebiliyor ve son olarak Gaziosmanpaşa ile Batman Petrolspor formalarını terletti. Galatasaray'da futbola başlayan ve son olarak Yimpaş Yozgatspor formasını giyen Doğan Şengül de orta sahada görev alıyor ve Ümit Milli takım formasını bir çok defa terletti. Eskişehirspor'dan kiralanan 1992 doğumlu genç oyuncu Onur Çakmakçı da orta sahada görev alıyor. 
 
Bu arada bu oyuncuların yanı sıra, transferleri kamp çalışmalarına yetiştirmek isteyen Çankırıspor yönetiminin başta kaleci olmak üzere 4 ya da 5 isimle büyük oranda anlaştığı, bu futbolcuların transfer işlemlerinin de önümüzdeki saatlerde tamamlanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler