Çankırıspor transferde hız kesmiyor

Çankırıspor transferde hız kesmiyor

Çankırıspor, dış transferde 2 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Çankırıspor'da transfer de hız kesmiyor. Çankırıspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kırklarelispor'un savunma oyuncusu Emrah Akşit ve Estonya Ligi takımlarından JK Tammeka'nın kalecisi Göksel Hasancık ile ikişer yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

BAŞKAN DİNÇ, TAKIMA KALE'DE YEMEK VERDİ
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta 2012-2013 sezonunun ilk maçını 9 Eylül Pazar günü İstanbul'da Pendikspor’la oynayacak olan Çankırıspor Kulübünün teknik heyeti, oyuncuları ve yardımcı personeli, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Çankırı Kalesinde pideli akşam yemeği ile moral buldu.
 
Çankırı Kalesindeki programa Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar ve Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç da eşlik etti.
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç Çankırısporlu futbolculara “İmkanlarımız el verdiği sürece Çankırıspor’umuza maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz. Yeni sezon hazırlıklarını tamamlamak üzeresiniz. İlk maçınızı deplasmanda Pendikspor ile yapacaksınız. İnşallah sezona, iyi bir başlangıç yaparak Çankırıspor'a gönül verenleri mutlu edersiniz” diyerek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler