Çankırıspor transfere doymuyor…

Çankırıspor transfere doymuyor…

29 Ağustos’ta başlayacak olan 2010-11 futbol sezonunda mücadele

edeceği 2. Lig Beyaz Grupta üst sıralara oynama hedefindeki Çankırıspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Son olarak takıma geçen yıl Kırşehirspor’da santrafor olarak oynayan Önder Yılmaz ile, Gebzespor’da forma giyen sağbek Hakan Kaya ve Güngören Belediyeden orta saha oyuncusu İlker Baş’ı kadrosuna katan mavi-beyazlılar, ligde zorlu bir rakip olacaklarının sinyallerini veriyorlar.

ÖNDER YILMAZ: 22 Şubat 1978 Ankara doğumlu olan Önder, Şanlıurfaspor, Türk Telekom, Mardin, Dardanel, Kardemir D.Ç. Karabük, Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa, Göztepe, Kırşehirspor’da forma giydi. Kardemir D.Ç. Karabük’ün BankAsya ligine çıktığı yıl takım kaptanı olan Önder Yılmaz, sezon içerisinde attığı 13 gol ile takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan bir isimdi.

İLKER BAŞ: 20 Ocak 1981 doğumlu olan İlker, futbola Beşiktaş altyapısında başladı. 2002 yılında profesyonel olarak sırasıyla Kasımpaşa, Gebze, Tepecik, Zeytinburnu ve Güngör Belediyespor’da forma giyen İlker, orta sahada futbol oynuyor.

HAKAN KAYA: 1 Ağustos 1979 Eyüp doğumlu olan Hakan Kaya, Boluspor, Ankaraspor, Siirtspor, Tarsus İdmanyurdu, Giresunspor, Erzincanspor ve Gebzespor’da futbol oynadı. (Fotoğraf 1: Önder Yılmaz. Fotoğraf 2: Hakan Kaya)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler