Çankırıspor yaz-boz tahtasına döndü!

Çankırıspor yaz-boz tahtasına döndü!

Teknik Direktör Hakan Yılmaz 18 Haziran'da istifa etmiş, kulüp yönetimi 19 Haziran'da istifayı kabul etmişti. Bugün 27 Haziran ve Hakan Yılmaz yeniden görevinde!

Çankırıspor'da yapılan icraatler kulübü adeta yaz-boz tahtasına döndürdü!

18 Haziran günü "Benim daha kaliteli bir kadroya ihtiyacım var. Elimizdeki oyuncuları bile tutamıyoruz. Hedeflerimiz takımla uyuşmuyor, bu yüzden istifa ediyorum"” diyen Hakan Yılmaz'’a 19 Haziran'da kulüp yönetimi "Adımız hıdır elimizden gelen budur" diyerek yanıt vermiş ve "istifa"nın kabul edildiğini açıklamıştı.
 
Bugün akşam saatlerinde Çankırıspor Kulüp Yönetimi yaptığı yazılı açıklama ile "Gerek Yönetim Kurulumuz, gerekse şehrimizin Valisi, Belediye Başkanı, Milletvekili de dahil iyiye gidecek şartlarda hocamızla çalışmamızın daha doğru olacağı kanaatiyle Hocamızla yaptığımız görüşme neticesinde birlikte çalışmaya devam etme kararı alınmıştır." denildi.
 
İşte o açıklama:
 
"BASIN AÇIKLAMASI
 
Geçtiğimiz günlerde kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıların yeni sezonda da devam edeceği noktasındaki ümitsizliği nedeniyle görevinden istifa eden Teknik Direktörümüz Hakan Yılmaz'ın istifası Kulüp Yönetimi tarafından değerlendirilmiş, fiziken ve ruhen bir yorgunluk göstergesi olarak değerlendirilerek kabul edilmiştir.
 
Akabinde yeni teknik kadro arayışlarımıza yönelik yaptığımız çalışmada pek çok değerli teknik adamın Çankırıspor'la çalışma isteği ve bu amaçla gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyoruz.
 
Üç yıldır önemli bir borç açmazını çözmek, tesisleşmek, ligde kalmak ve kurumsallaşmak adına yürüttüğümüz bu zorlu süreç; 2011 yılında şehrimize atanan ve şehir için futbolun anlamını bilen, sahip olduğu vizyonu ile  Çankırı için bir şans olarak gördüğümüz Sn.Valimiz Vahdettin Özcan’ın önderliğinde; Çankırılı'nın daha iyi hizmet alması için gece gündüz mesai harcayan Belediye Başkanımız Sn.İrfan Dinç’in ve Belediye Meclis üyelerinin de konuya gösterdiği samimi duyarlılık, sahiplenme, şehir için tek yumruk olma gayretleri ve bu gayretlere ilimiz milletvekilleri İdris Şahin  ve özellikle Sn. Hüseyin Filiz’in verdiği, birleştirici, uzlaştırıcı, çözümcü bir hedef doğrultusunda ilerlememize yönelik çalışmaları;
 
Yine Çankırı’mızı Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanlığı çatısında tüm Türkiye’de temsil eden, Çankırı’nın markalaşmış en önemli isimlerinden biri olan Sn. Hüsnü Ünal’ın, şehrimizin gelişiminde en önemli rollerden biri olan üniversitemizin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan karınca misali çalışkan  Rektörü Sn. Ali İbrahim Savaş’ın ve ilimizi geçmişte başarıyla temsil eden bugün Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Sn. Nurettin Akman’ın Çankırıspor'un Türk Futbol Kamuoyunda geldiği noktadan duyduğu memnuniyeti ve şehrimiz adına güzel gelişmeler kaydedildiğini ifade etmesi, bu olumlu gelişmeler için verilen emeğe katkı sağlamak istemesindeki samimiyet Çankırıspor'un geleceği adına umut vermiştir.
 
'Birlikten güç doğar' anlayışıyla yeni bir sezon hazırlığına başladık. İlk günden beri özlediğimiz birlik beraberlikten alacağımız güçle Çankırıspor çok daha kısa sürede çok daha önemli işler başarabileceğini hep birlikte göreceğiz.
 
Çankırıspor'un bu seviyeye gelmesinde, zor günlerde gösterdiği fedakarlık, çalışkanlık, azim ve dürüst tavırlarıyla Teknik Direktörümüz Hakan Yılmaz çok önemli katkı sağlamıştır.
 
Gerek Yönetim Kurulumuz, gerekse şehrimizin Valisi, Belediye Başkanı, milletvekili de dahil iyiye gidecek şartlarda hocamızla çalışmamızın daha doğru olacağı kanaatiyle Hocamızla yaptığımız görüşme neticesinde birlikte çalışmaya devam etme kararı alınmıştır.
 
Tüm Çankırıspor camiasına ve Çankırıspor'u  sevenler için hayırlı olsun. 
 
YÖNETİM KURULU"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler