Çankırıspor, Yimpaş Yozgatı geçemedi

Çankırıspor, Yimpaş Yozgat'ı geçemedi

Lige hazırlık sürecinde rakibi ile Yozgat'da karşılaşan mavi-beyazlılar sahadan 2-2 berabere ayrıldılar.

Yeni sezon hazırlıklarını bugünden itibaren Fenerbahçe'nin Topuk Yaylasındaki tesislerinde sürdürecek olan Çankırıspor, oynadığı ilk hazırlık maçında Yimpaş Yozgatspor ile 2-2 berabere kaldı.

Rakibine göre ilk yarıda kötü bir futbol sergileyen ve kalesinde ev sahibi takımdan Vehbi Furkan ve Barış'ın serbest atıştan attığı iki golle ilk yarıyı 2-0 geride tamamlayan Çankırıspor, ikinci yarıda oynadığı futbolla ilerisi için umut verdi.
 
İkinci yarıda yapılan önemli değişikliklerle rakibi karşısında beklenen oyununu sergileyen Çankırıspor, Orkan'ın penaltıdan ve Ali Yakup'un son dakikada kazandırdığı gollerle sahadan 2-2 berabere ayrılmasını bildi.
 
cankirispor-yozgat-hazirlikmaci-sozcu-resim-081.jpg
 
ESKİŞEHİRSPOR'DAN GELEN
ONUR ÇAKMAKÇI TAKIMIN YILDIZIYDI
 
Lig öncesi hazırlıklarını düne kadar Çankırı'da sürdüren mavi-beyazlı ekibin dünkü Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasında sahada mücadele edenler arasında oynadığı futbolla Yozgat seyircisini de büyüleyen Onur Çakmakçı oldu.
 
Yeni transferlerden Gürkan İzmirlioğlu'nun beklenen performansı sergileyemediği dünkü karşılaşmada mavi-beyazlıların kalede de sıkıntı yaşadığı gözlemlendi.
 
yozgat-cankirihazirlikmaci-sozcu-resim-083.jpg
 
DEVRE ARASINDA FENERBAHÇE'DEN TRANSFER EDİLEN
4 FUTBOLCUDAN HABER YOK
Öte yandan Çankırıspor'un geçen yıl devre arasında Fenerbahçe'den transferleri Devrimcan Beyaz, Görkem Kulbay, Emre Kara ve Zeki Yıldıray Çetin'den bugüne kadar hiçbir haber yok.
 
Elde edilen bilgilere göre dört futbolcunun ellerindeki sözleşmeden cesaret alarak yıllık peşinat rakamlarını 75'er bin tl'ye çıkardıkları ancak bu talebin kulüp yönetimi tarafından kabul görmediği şeklinde.
 
Başkan Sevda Karaali konuyla ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'den geçen yıl devre arasında transfer ettiğimiz 4 isimle problem yaşadığımız doğrudur. Konu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a kadar aksetti. Krizin hangi sonuçları beraberinde getireceğini şimdiden söylemem mümkün değil. Yaşanılan süreçle birlikte Teknik Direktörümüz de bu futbolcuları takımda istemiyor. Neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz" dedi.
 
ÇANKIRISPOR, BUGÜN TOPUK YAYLASINDA
Öte yandan lige hazırlık çalışmalarını 21 Ağustos'a kadar Fenerbahçe'ye ait Düzce-Kaynaşlı'daki Topuk Yaylasında sürdürecek olan Çankırıspor, sabah erken saatlerde Çankırı'dan ayrıldı.
 
24 futbolcu ve 7 kişilik teknik kadro ile birlikte Topuk Yaylası'na giden Çankırıspor kafilesi yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası'nın doğal atmosferi içerisinde devam edecek.
 
Mavi - beyazlı ekibin 12 Ağustos Pazar günü Topuk Yaylasında Adana Demirspor ile bir hazırlık maçı oynayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler