Çankırıspora Almanyadan destek!

Çankırıspor'a Almanya'dan destek!

Almanya'da yaşayan gurbetçi Çankırılı Yılmaz Gülen, tesislere gerçekleştirdiği ziyarete yanında futbol toplarıyla geldi.

2. Lig Kırmızı Grupta aldığı başarılı sonuçlarla ligin zirvesine yerleşen Çankırıspor'a önemli bir destek de Almanya'dan geldi.

Uzun süredir Çankırıspor Kulübü'nün Almanya temsilciliğini yapan fanadik mavi-beyazlı taraftar Yılmaz Gülen bayram izni için geldiği memleketinde Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile biraraya geldi.

Gurbetçi hemşehri Yılmaz Gülen Çankırıspor tesislerine gelirken de beraberinde 10 adet futbol topu getirdi.

Yılmaz Gülen'in bu jesti karşısında şaşkına dönen Başkan Karaali "Çankırı'dan binlerce kilometre uzaklıkta yaşamasına karşın içindeki Çankırıspor sevdasını böylesine hoş ve zarif bir davranışla bizlere gösteren değerli hemşehrimiz Yılmaz Gülen beye teşekkür ediyoruz. Kendisi göstermiş olduğu davranışla desteğin küçük ya da büyük olmasını değil içten ve samimi olarak yerine getirilmesine en güzel örneği gösterdi. Kulüp olarak Çankırılı hemşehrilerimizin böylesi destekleriyle önemli mesafeler katettik. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

"GURBETÇİ ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE
ÇANKIRISPOR'U DESTEKLİYORUZ"

Almanya'nın Nurnberg şehrinde otobüs şoförlüğü yapan Yılmaz Gülen ise "Bulunduğum şehirde çok sayıda Çankırılı gurbetçi hemşehrim mevcut. Biraraya geldiğimizde ortak noktamız Çankırı ve Çankırıspor. Kulübün içinde bulunduğu şartları gayet iyi bildiğimizden 'bizler ne yapabiliriz' diyerek arayışlara girdik. Kendi aramızda tamamen bağış yoluyla topladığımız yardımları Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda hanıma aktarıyoruz. Gurbette yaşayan bir Çankırılı olarak böylesi bir fedakarlığı da çok büyütmek ve gündemde kalmak düşüncesinde değiliz." derken "Çankırı'yı en iyi tanıtacak yöntem Çankırıspor'un üst liglerde mücadele etmesidir. Bu yüzden Çankırıspor'un PTT Lig ve Süper Lig'de mücadele etmesini yürekten istiyorum. Binlerce km mesafede evimde televizyondan Çankırıspor'un maçını seyretmek inanılmaz zevk verir" diyerek özlemlerini de dile getirdi.

cankirispor-bayramlasma-sozcu-resim-101.jpg

ÇANKIRI VALİSİ ÖZCAN, ÇANKIRISPOR'U
POLİS EVİNDE MİSAFİR ETTİ

Öte yandan Kurban Bayramının 3'üncü günü Çankırısporlu futbolcular hafta sonu yapacakları Ünyespor hazırlıklarını tamamladıktan sonra başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Polisevi'nde ve Belediye Başkanı İrfan Dinç ile de Çivitcioğlu Medresesinde bayramlaştılar.

İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı’nın da katıldığı bayramlaşma programında 28 Ekim günü (yarın) Ünyespor ile karşı karşıya gelecek Çankırıspor, büyük moral depoladı. Vali Özcan, tüm futbolcuların bayramını tek tek kutlayarak, ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti. Hem bayramlarını kutladı, hem de Ünyespor maçında başarılar diledi. 
 
vali-ozcan-bayramlasma-cankirispor-sozcu-resim-102.jpg
 
Futbolcuları ve teknik heyeti Polisevi’nde ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını açıklayan Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, “Biz sizleri lider olarak görüyoruz ve inşallah bu başarınız lig sonuna kadar devam eder” dedi. Bu sene büyük bir aile olarak bayramı kutladıklarını belirten Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali ise, “Bu bayram daha zenginiz çünkü sizlerle birlikteyiz, teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Polis Evi’nde yapılan bayramlaşma sonrasında Vali Özcan, futbolculara hediye verdi. Alınan hediyeler sonrası Vali Özcan’a teşekkür eden teknik sorumlu Hakan Yılmaz, “Futbolcularım gibi konuşacağım, Baba büyüksün” demesi gülüşmelere neden oldu. 
 
BELEDİYE BAŞKANI İLE
ÇİVİTCİOĞLU MEDRESESİ'NDE BAYRAMLAŞMA

Çivitcioğlu Medresesinde gerçekleştirilen bayramlaşmadan sonra Başkan Karaali, Teknik Direktör Hakan Yılmaz ve futbolcular Çankırı esnafıyla ve vatandaşlarla da bayramlaşarak pazar günü yapılacak Ünyespor karşılaşması için kendilerini Atatürk Stadı'na davet ettiler.

Vali Özcan ve Belediye Başkanı Dinç'le yapılan bayramlaşmalarda bulunan Çankırısporlu futbolcuların bir örnek takım elbiseleri ile sergiledikleri şıklık gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler