Çankırıspor'da Ahmet Ertem görevden alındı

Çankırıspor'da Ahmet Ertem görevden alındı

Hakan Yılmaz'ın istifası sonrası göreve getirilen Ahmet Ertem'in görevine Antalya'da son verildi.

Çankırıspor'un Antalya kampında flaş gelişme yaşandı.

Ligin ikinci yarısına hazırlık dönemini geçirmek üzere 2 Ocak'ta Antalya'ya giden Çankırıspor'da, Hakan Yılmaz'ın istifası sonrası göreve getirilen Teknik Direktör Ahmet Ertem'le de yollar ayrıldı.

Dün sabah saatlerinde Antalya'ya giden Başkan Sevda Karaali, günün ikinci antrenmanı sonrası teknik kadro ile yapılan toplantıdan, Ahmet Ertem'in görevine son vererek ayrıldı.

Edinilen ilk bilgilere göre Çankırıspor'da 'idari menejerlik' kadrosu oluşturuldu ve bu göreve Şenol Yılmaz getirildi. Yılmaz'ın göreve gelmesi ile birlikte teknik direktör arayışı için acele edilmeyeceği ve gündemin yapılacak transferlere ayrıldığı öğrenildi.

Şenol Yılmaz'ın şu saatlerde Antalya'ya gelmesi bekleniyor.

Yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Kurumsallaşma ve yapılanma süreci neticesinde ortaya çıkan Çankırıspor'un kulüp prensiplerinin uygulanmasında Ahmet Ertem'le anlaşamamamız nedeniyle görüşerek yollarımızı ayırdık. Hocamıza bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz. Şu an çalışmalarımız devam ediyor. Çankırıspor'un genel menajerliğine Futbol Federasyonunun eski Bölge Antrenörü Şenol Yılmaz'ı getirdik. Teknik Direktör konusunu biraz zaman bırakıyoruz. Öncelikli hedefimiz takımın eksiklerini tamamlayarak ligde bizi başarıya götürecek kadroyu oluşturmak" dedi.

senolyilmaz-atillagerin-ilgazkampi-sozcu-resim-011.jpg

Çankırıspor'un 2010 yılında kamp yaptığı Ilgaz'da çalışmalarını yakından takip eden Şenol Yılmaz (sağda)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler