Çankırısporda moraller yerinde

Çankırıspor'da moraller yerinde

Beypazarı Şekerspor maçı öncesi futbolculara ve teknik kadroya prim ve transfer alacaklarına ait bir miktar ödeme yapıldığı öğrenildi.

Pazar günü kendi evinde Beypazarı Şekerspor ile karşılaşacak olan Çankırıspor'da moraller yerinde. Uzun süredir maaş dağıtamayan kulüp, dün teknik kadro ve futbolculara prim alacakları gerçekleştirildi.

Başkan Sevda Karaali "Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu bir süredir ekonomik yönden sıkıntıya sokmuştuk. Ancak dün itibariyle futbolcularımıza bir miktar ödeme yaptık. Bu ödeme ile takımın ihtiyacı olan moral katkısının yönetim tarafından yerine getirilmiş olduğunu düşünüyorum." dedi.

Geçtiğimiz haftayı Fethiyespor deplasmanında elde edilen 4-3'lük galibiyetle kapatan Çankırıspor, pazar günü sahasında oynayacağı Beypazarı Şekerspor karşılaşmasından, kendisini rahatlatacak sonuç olan 3 puana kilitlenmiş durumda.

"KAZANIRSAK RAHAT BİR NEFES ALACAĞIZ"

Pazar günü oynanacak karşılaşma ile ilgili olarak Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, ''Beypazarı Şekerspor maçını kazanırsak rahat bir nefes alacağız'' dedi.

Geçen hafta sonu Fethiyespor deplasmanından önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: ''Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar final havasında geçecek. Beypazarı Şekerspor maçını kazanırsak rahat bir nefes alacağız. Karşılaşma bizim için gerçekten çok önemli. Bu tür maçlar şehir ile birlikte kazanılır. Ben taraftarımıza ve futbolcularımıza güveniyorum. İnşallah bu maçı kayıpsız atlatacağız.''
 
TARAFTARA ÇAĞRI
Yılmaz, Beypazarı Şekerspor maçını mutlaka kazanarak rahatlamak istediklerini söyledi. Beypazarı Şekerspor maçını final maçı gibi gördüklerini ifade eden Yılmaz, ''Bu maça tüm futbolcularımızla birlikte tam kadro hazırlandık. Kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Kazanan taraf biz olacağız'' dedi. 
 
Taraftarı Beypazarı Şekerspor maçına davet eden Yılmaz, ''Bu tür maçlar şehirle kazanılır. Biz bu maçta, şehrimizin yanımızda olacağına inanıyoruz. İnşallah bu maçı el birliğiyle kazanacağız. Tüm Çankırı'yı galibiyet için yarınki maça davet ediyoruz'' diye konuştu. 
 
BAŞKAN DİNÇ KULÜP BİNASINDA
Öte yandan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, zorlu Beypazarı Şekerspor karşılaşması öncesinde Kulüp Başkanı Sevda Karaali ile birlikte Çankırıspor tesislerine gelerek futbolcular ve teknik kadroya başarılar diledi. Başkan Dinç'in ziyarette futbolculara "Başta kulüp yönetimi olmak üzere tüm Çankırı sizlerin arkanızda. İnanıyorum ki sizler de pazar günü oynayacağınız karşılaşmayı kazanarak önemli bir 3 puanı kendi hanenize yazdıracaksınız. Yurt dışı seyahatim nedeniyle pazar günü maçı izleyemeyeceğim ama gönlüm sizinle birlikte" dediği öğrenildi.
 
OZAN HAFTALAR SONRA 18'LİK KADRODA
Son üç haftadır sakatlığı nedeniyle takımda yerini alamayan Ozan'ın Beypazarı Şekerspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna alındığı öğrenildi. Takımda kart cezalısı ve sakat futbolcu bulunmamakta.
 
Takımın yaptığı son antrenmanda yapılan çift kale maçında tüm futbolcuların hırslı ve azimli görüntü vermesi teknik kadroyu umutlandırmakta.
 
HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU
Pazar günü Çankırı Atatürk Stadında saat 14.30'da oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden Mesut Çarık yönetecek. Yardımcılıklarını ise Bursa bölgesinden Can Ural ve Eskişehir bölgesinden Barış Önal yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise yine Eskişehir bölgesinden Fatih Yelseli.
 
Grupta oynanacak diğer maçlar
Adana Demirspor: 4 - Denizli Belediyespor: 0 (C.tesi)
Eyüpspor - Kızılcahamamspor A.Ş.
Bandırmaspor - Ünyespor
Altınordu - Alanyaspor
Körfez Futbol Kulübü - 1461 Trabzon
Adıyamanspor - Fethiyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler