Çankırısporda sürpriz iki transfer

Çankırıspor'da sürpriz iki transfer

Pendikspor'dan transfer edilen 2 futbolcu, mavi-beyazlı camianın yakından tanıdığı iki başarılı isim.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta lige verilen ara ile birlikte transfer çalışmalarına başlayan Çankırıspor'da dün gece flaş bir gelişme yaşandı.

Sezon başından bu yana Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Pendikspor'un formasını giyen, geçen yıl da terlerini Çankırıspor için akıtan golcü futbolcu Gürkan İzmirlioğlu ile kanat oyuncusu Uğur Yılmaz'ın mavi-beyazlı renklere kazandırıldığı öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Kulüp Başkanı Sevda Karaali ve teknik direktör Hakan Yılmaz'ın Pendikspor Yönetim Kurulu'nda bulunan Çankırılı başarılı işadamı ve aynı zamanda Çankırı Platformu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği Başkanı Vahap Yartaş'la yaptıkları görüşme olumlu sonuç verdi ve her iki futbolcu tekrar yuvaya dönüş yaptı.

UĞUR VE GÜRKAN BALIKESİR MAÇI SONRASI ÇANKIRI'DA

Edinilen bilgilere göre ligin ikinci devresinde Çankırıspor forması giyecek olan Gürkan İzmirlioğlu ve Uğur Yılmaz 25 Aralık'ta Pendikspor'un Balıkesir deplasmanında oynayacakları karşılaşma sonrası Çankırı'ya gelerek kendilerini 1.5 yıllığına Çankırısporlu yapacak sözleşmeye imza atacakları öğrenildi.

Gürkan İzmirlioğlu sezonun ilk yarısında uzun bir sakatlık dönemi geçirmiş olmasına karşın bir golü varken, Uğur Yılmaz'ın 3 golü var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler