Çankırıspor'da transferde hız kesmiyor

Çankırıspor'da transferde hız kesmiyor

Takıma son olarak Kasımpaşa'dan Gökhan Kılıç ve Sancaktepe'den Nuri Çakır dahil edildi.

Sıkıntılı ve çalkantılı bir dönemden geçen Çankırıspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'da transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Altay'dan Korhan Öztürk transferi sonrası mavi-beyazlı renklere son olarak Kasımpaşa'dan Gökhan Kılıç, Sancaktepe'den Nuri Çakır ile geçen sezon Çankırıspor kadrosunda yer bulan Hüseyin Keleş dahil edildi.

Mevcut kadrodan Ahmet Turan Solak takımla çalışmalara devam ederken Süleymen Genal ve Emrah Özkan da dönüş yaparak kampa katıldılar.. 

SEVDA KARAALİ: FUTBOLCUNUN İŞİ SAHA İÇİNDEDİR
Yaşanan sıkıntılı süreci değerlendiren Kulüp Başkanı Sevda Karaali “Çankırıspor her mevkiye her oyuncuyu alır.. Kendi durumlarını gözden geçirmeden kampı terkeden oyuncular içinse hak ettikleri cevaplar verilecektir. Kulübe, kulüp başkanına şart koşmak kimsenin haddi değildir. Ligin son sırasında yer alan takımın mahcubiyet ve çözüm arayışlarından başka bir tavrı söz konusu olamaz. 

Hiçbir oyuncu, küme düşme kaygısıyla sözleşmesini değiştiremez, takımın başkanını, yöneticisini hocasını, müdürünü belirlemeyez. Şehirde yapılan siyasi kulislere tetikçilik yapamaz. Böyle bir hakkı da, yetkisi de yoktur. Futbolcunun işi sahadır. Sanatını, emeğini orada ortaya koyar. Oda oda dolaşıp kulis yaparak, sanal ortamda kendine taraf arayarak, siyasilerin ayak oyunlarına alet olarak, yardımcı antrenörün hocalık beklentisine çanak tutarak olmaz bu işler.

Yaşları 18 olan oyuncular hiçbir kulupte bulamayacakları şansı burada buldukları gerçeğini gözardı edemez.

İyi günde kötü günde hep arkalarında sahip çıktığımızı, destek olduğumuzu, onları ailelerinin emaneti olarak gördüğümüzü,başarısız olduklarında onlara küfreden taraftarı karşımıza alıp herşeye göğüs gerdiğimizi yok sayamazlar. 

Tüm bu gerçekler ışığında aklı ve vicdanı olan her insan bu denli seviyesiz ve sorumsuz davranamaz.
17-18-19 yaşındaki çocuklara baskı yapan, onları yanlış yönlendiren, kendi istekleri için gençlerin futbol geleceklerini karartan futbolcu ve antrenörleri kınıyorum.

Anlaşmaları gereği peşinatları 4'e bölünmüş ilk dilimleri ödenmiş diğer ilk dilimleri ocak ayıdır.. 
7 maç başı ödenmiş ve kazandıkları her pirim salı günü ödenmiştir.

Bizim sporcularımız böyle bir tabloda ekmek paraları dışında hiçbir kaygı taşıyamaz. Kimsenin avukatı, tetikçisi olamaz. Çankırıspor büyük bir emeğin ürünüdür, kimse bu kadar kolay harcayamaz." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler