Çankırıspordan iki flaş transfer!

Çankırıspor'dan iki flaş transfer!

Çankırıspor'da, eksik mevkilere nokta transferlerle Antalya kampı öncesi takıma takviye yapılıyor.

Çankırıspor sol kanat ve forvet ihtiyacını iki gurbetçi oyuncuyla giderdi. Transferde 2 ya da 3 oyuncu daha almayı planlayan Çankırıspor ikinci yarı hazırlıkları çalışmalarına devam ediyor. 

Transfer edilen isimlerden Sezai Zehiroğlu daha önce Gençlerbirliği'ne Hoffenheim'dan gelerek Türkiye deneyimini yaşamıştı. Yaklaşık 1 milyon euro maliyetle Gençlerbirliği'ne transfer olan genç oyuncu, yüksek bonservis bedeli ile transfer olmasının sıkıntılarını yaşamış, daha sonra Hacettepe'ye kiralık olarak verilmişti. Yetenekli oyuncu uyum sürecini başarıyla atlatamayınca Almanya'ya geri dönmüştü. Sezai Zehiroğlu, 1988 doğumlu ve sol ayaklı, sol kanat ve forvet mevkiinde oynuyor. 
 
sevda-cankirispor-sozcu-resim-101.jpg
 
Caner Metin ise 1989 doğumlu. Gurbetçi oyuncu hem sağ kanat hem sol kanat oynayabiliyor. Forvet ağırlıklı genç oyuncu, Almanya'nın KSV Hessen Kassel takımından transfer edilirke, milli takımda da yer alarak dikkat çeken bir oyuncu olmuştu.
 
8 OCAK'TA ANTALYA
İkinci yarı hazırlıkları kapsamı içerisinde Çankırıspor'un Antalya kampı 8 Ocak'ta başlıyor. 12 gün sürecek olan kamp dönemi devam ederken yeni transfer çalışmalarının da devam edeceği öğrenildi.
 
Fotoğraf: Haber metni içerisinde yer alan fotoğrafta Başkan Sevda Karaali yeni transfer Sezai Zehiroğlu'na imza attırırken.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler