Çankırısporu itibarsızlaştırmaya izin yok

'Çankırıspor'u itibarsızlaştırmaya izin yok'

Kulüp Başkanı Sevda Karaali son gelişmeleri değerlendirdi ve...

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, son günlerde şahsı ve kulüp ile ilgili olarak yapılan yayınların giderek sistemleştiğine dikkat çekti. Karaali sosyal paylaşım sitesi Facebook'dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
"DEĞERLİ ÇANKIRISPOR TARAFTARI:
Bahsettiğimiz konu ve sebeplerden dolayı Mustafa Çelik ve örgütünün karalama çalışmaları devam edecektir.
Sosyal Medyada yaratmaya çalıştıkları bu karalama kampanyası tıpkı GEZİ PARKI olaylarındaki gibi sahte, günübirlik pek çok mail adresi, internet sitesi oluşturup, buralarda şahımı karalayıcı haberler yaparak internet ortamında "SEVDA KARAALİ" adını yolsuzluk, hırsızlık, acımasızlık vb. pek çok olumsuz sıfatla birlikte anılmasını sağlayarak İTİBARSIZLAŞTIRMA gayreti içindeler.
"YETİŞ ÇANKIRISPOR ELDEN GİDİYOR"
"SEVDA KARAALİ ADALETİ SAPTIRIYOR"
"SEVDA ŞU KADAR PARA ÇALIYOR"
KESİN BİLGİ LÜTFEN YAYALIM
"SEVDA KARAALİ HAK YİYOR YARDIM EDECEK BİR BEDAVA AVUKAT YOK MU ACİL BENİ ARASIN"
BUNLARA HAZIRLIKLI OLUN.
BİZ YİNE SÖYLÜYORUZ MUSTAFA ÇELİK BU İŞİN GÖRÜNEN YÜZÜDÜR.
ARKASINDAKİ İNSANLAR ALDIKLARI TEKNİK DESTEKLER, İNTERNET ÜZERİNDEN YAPTIKLARI HABER YAYMA VE MANTAR GİBİ AKTİF HALE GELEN BİZİM HABERLERİMİZİN PAYLAŞILDIĞI SİTELER BİR BİR TESPİT EDİLİYOR.
BU KONUYLA HUKUKÇULAR İLGİLENİYOR.
YASAL HAKLARIMIZDA DAHA ÖNCE OLDUĞU GİBİ YİNE KULLANILACAK VE TAZMİN HAKLARIMIZ TIPKI YENİGÜN GAZETESİ VE ÖZGÜR ALANTORDA OLDUĞU GİBİ SONUNA KADAR MUSTAFA ÇELİK'İN MAAŞINDAN DA TAHSİL EDİLMEYE DEVAM EDECEKTİR.
MUSTAFA ÇELİKTEN ALINAN PARALAR YENİ KURULAN "TARAFTAR DERNEĞİNİN" GİDERLERİ İÇİN VERİLECEKTİR."
 
İKİNCİ AÇIKLAMA
 
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, sabah saatlerinde Facebook'dan yaptığı açıklama ile yaşanılanları özetledi:
 
"Haberci18 internet sitesinin yaptığı asılsız, yalan ve hakaret içerikli haberlerinin yargı sonucu MUSTAFA ÇELİK'İN TAZMİNAT ödemek zorunda kalması ve bize şahsi, Mehmet Türk aracılığı ile önce yalvarıp, sonra "MADEM ÖYLE SEN BUNDAN SONRA BEN 10 KATI OLUMSUZ HABERLE SANA NELER YAPIYORUM" diyerek bizi tehdit etmesi
Restini görmemiz ve akabinde 15 Temmuz itibarı ile MAAŞINDAN kesilen TAZMİNATIN Mustafa Çelik ve çevresinde yarattığı şok neticesinde tıpkı kendisinin ve aracı Mehmet TÜRK"ünde tehditinde ifade ettiği karalama haberler başlamış ve devam etmektedir.
Olayı inceleyen Çankırıspor severler son 7 gündeki bilgilerini toparladıklarında bizim yanılmadığımız;
Bunun basit bir sitem, serzeniş ya da haksızlığa uğradığını düşünen habercinin yaptığı bir eğlem olmadığını biz ilk günden beri tahmin ediyorduk.
Çünkü böyle bir durum olsa devletin yargı kanalları, mahkemeleri var HAK VE ADALET ARAMAK İÇİN.
YİNE SÖYLÜYORUZ BU BİR "ORGANİZE SUÇ"tur.
İÇİNDE Çankırıspor'da rahat çalıp, gününü gün ettiği günleri özleyenler, 
içinde siyaseten bizi rakip görüp aday olmamızdan korkanlar, 
içinde, yeniden sözleşme yapalım, fiyatı artıralım, birlikte çalalım dediklerinde HAYIR dediklerimiz, 
İçinde 'Siz bu tesis için yetersizsiniz, bu işi size veremeyiz' dediğimizde kendine sahte ortak bulup, sözleşme imzalayan, daha sonra işi yapacağına güvendiğimiz ortağın ortadan kaybolduğu insanlar var.
Hatta ve hatta 'Çankırı'ya inşaatın başına gidiyorum' deyip Haymana'dan çıkıp, ikinci bir hanıma Ankara'da ev açıp, vaktini inşaatın başında durmak yerine imam nikahlı eşiyle geçiren, bizden aldığı paraları evine götürmek yerine başkalarına yedirenler ve bu bilgileri ailelerine farklı anlatıp yüzleştiğimiz insanlar var.
İçinde "Herşey yaptık bu kadını yıldıramadık" diyenler, 
İçinde "Her türlü engellemeye rağmen, imkansızlığa rağmen Sevda Karaali"nin yılmadan yoluna devam etmesi, başarıları için taviz vermeden yoluna devam etmesi ve SESSİZ ÇOĞUNLUĞU OLUŞTURAN SAMİMİ ÇANKIRILI'NIN BUNA ŞAHİTLİK ETMESİ, birilerin de "eyvahhh ne yapacağı" paniğini yaşatmış, 
içinde "Vedat Beki haberleriyle BİZİ RAHATSIZ ediyorsa, biz de seni karalayacak medya alternatifi yaratır, başına sararız" diyenler
Uzun lafın kısası içinde "Farklı ve Kötü niyeti olan bizimle yolu kesişen ve bizim HAYIR dediklerimiz var" 
İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN ÇANKIRILI'NIN DESTEĞİYLE BAŞARDIĞIMIZ TESİSİN GURURUNDAN RAHATSIZ OLMAYIN.
TESİSLEŞME BÜTÇESİ 1.080.000 TL OLAN BİR PROJEDE BİR MİKTAR ÖDENMEMİŞ BORÇ KALMASI KADAR DOĞAL NE OLABİLİR?
 
UNUTMAYIN BAŞKA KULÜPLERDE, DEV GALATASARAY DA DAHİL BUNA KÜÇÜK İLÇE TURGUTLU DA DAHİL '"KULÜP TESİSLERİNİ" DEVLET VE BELEDİYELER YAPIP BEDELSİZ OLARAK KULÜPLERE TESLİM EDİYOR.
 
YOKSA BİZ BU KADAR BORÇ SARMALI İÇİNDE ÖZEL İDARE VE BELEDİYEDENİN ÇANKIRISPOR'A TESİS YAPMASINI BEKLEMEDİĞİMİZ İÇİN Mİ KABAHATLİ OLDUK?
 
EĞER CELAL KAMAN DÖNEMİNDE "ÇANKIRISPOR'A TESİS YAPMAK" ÜZERE BELEDİYE MECLİSİNE TAHSİS ETTİRİLEN, MİMAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ABİMİZCE PROJESİ ÇİZİLEN TESİSİN ARSASI YÖNETİME BİZİM GELMEMİZLE "TAHSİSİNİ" KALDIRIP, 5 PARSEL YAPILIP SATILMASAYDI BİZ KENDİMİZE İŞ ALIP BU TESİSİS YAPMAZDIK.
 
DEVLETİN İMKANLARI YERİNE KİŞİSEL GAYRETLERİMİZ, SAMİMİ ÇANKIRILI'NIN DESTEKLERİYLE BÖYLE BİR TESİS YAPIP "GARİP ÇANKIRI'MIZA BİR ÇİVİ ÇAKILMASINA SEBEP OLARAK VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ."

Ve konuyla ilgili ÇANKIRISPOR YÖNETİM KURULU'nun AÇIKLAMASI:

"Tesişleşme süresince Çankırıspor sosyal tesilerine 1 trilyon 100 bin tl harcama yapılmıştır..  

Bu tutarın 1 trilyon 50 bin tl lik kısmı ödenmiştir. İnşaat onarım ve tadilatı için yaklaşık 300 bin tl harcama yapılmış ve bahsi geçen yüklenici firmaya ve şahsa yaklaşık olarak sadece 50 bin tl borç kalmıştır..

Firma işi bir diğer ortağıyla birlikte almış ve işin diğer ortağı işi yarım bırakarak kaçmıştır.. inşaatta bir çok sıkıntı meydana gelmiş kulup başkanımız, teknik direktörümüz, yardımcı hocalar ve diğer Çankırıspor çalışanları masörü, malzemecisi, müdürü hep birlikte günlerce inşaatta kalarak tesisi kampa yetiştirebilmek için eksik bütün işleri kendi çabalarıyla, ustaları kendileri bularak, fayansları kendileri alarak, ayıplı bir çok işe rağmen firmaya olan borcun büyük kısmını da geciklemeli olsa da ödeyerek tesisi tamamlamışlardır...

Ve sadece yaklaşık olarak yukarıda belirtiğimiz tutar bakiye borç kalmıştır.. Elbette kulup kaynak yaratıp bu borcu da ödeyecektir.. tesisleşme sürecinde 1 trilyon 50 bin tl para sadece kulup başkanının şahsi çabası imkanları ve çok az sayıdaki işadamımızla birlikte kampanyaya katılan yüreği memleket hasretiyle dolu olan gurbetçi Çankırılılar'dan oluşan desteklerle karşılanmıştır..

Her Çankırıspor sevdalısı gibi başkanımız ve yönetim kurulumuz  bu başarıylada gurur duymaktadır.. Devir alındığında tabelası dahi kendisinin olmayan bir kulüp içinde görülmesi gerekir ki bu çok zahmeti olan, emek, güç isyeten bir iştir.. Ne mutlu ki bu günleri mavi beyaz aşkıyla görebildik..

Tek gerçek Çankırıspor'dur ve bu tesis Çankırıspor'a herşeye rağmen kazandırılmış ve bununla da haklı olarak övünülmektedir.

Bu kulüp daha hain saldırıları da görmüştür... Kendi memleketinde kalacak yeri olmayan önce belediye binasında sonra kamp eğitim merkezlerinde kalan, kışın ortasında şehrin tek takımının dışarıya atılmasına seyirci kalan zihniyet bu günlerde maksadı ve amacı belli karalamalarla bir yere varabileceğini zannediyor..

Kışın ortasında dışarıda kaldığımızda dimdik ayaktaydık.. Kömür alınamayıp soğuk sularla duş alınırken dimdik ayaktaydık.. Muhalifler tarafında küme düşsünler dualarına rağmende dimdik ayaktaydık.

Sahamız kurutulup antreman yapamaz hale geldiğimizde dimdik ayaktaydık..

Çevremizde tek bir profosyonel takım kalmamışken şimdi soruyoruz Zonguldakspor, Çorumspor, Kırşehirspor, Kırıkkalespor ve komşumuz Kastamonuspor neredeler?

Tamamı amatör kümede hayatlarını sürdürüyorlar..

Kendi menfaatleri sekteye uğradığı için Çankırıspor düşmanlığı yapanlar sizler nerdesiniz? Ve gerçek yüzünüzü ne zaman göstereceksiniz?

Savcılığa verilen bu insanları yakın sürede deşifre edeceğimizin de bilinmesini istiyoruz..

Yönetim kurulu kendi şirket hesabından 2 trilyon harcayan memleket sevdalısı başkanımızın sonuna kadar arkasındadır..

Mavi beyaz renkler onlara gönül veren Çankırılılar'la bu hain saldırıları aşacaktır.

Adalet herkese lazımdır .. Hakkın adaleti mutlaka tecelli eder..

Yeni spor yasasına göre kulup başkanları artık kamu görevi yapmaktadır..

Bu kişiler önce yüce yargıda sonra hakkın divanında yargılanacaklar ve inanıyoruz ki cezalarını göreceklerdir.. Çankırıspor yönetim kuruluyla bütün camiası ve taraftarıyla birlikte başarıya koşacak herkesi mutlu etmeye, Çankırı'yı tüm ülkeye ve dünyaya tanıtmaya devam edecektir..

Saygılarımızla...

ÇANKIRISPOR YÖNETİM KURULU"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler