Çankırıspor'un kaderi TFF'nin ellerine bırakıldı

Çankırıspor'un kaderi TFF'nin ellerine bırakıldı

Çankırı Amatör Futbol liginin erteleme karşılaşmasında deplasmanda Orta Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya gidiş yolunda yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle maça çıkamayan Çankırıspor ile ilgili kararda flaş gelişme.

10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 13.00'de Orta Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya gidiş yolunda otobüsün arıza yapması ve içeride bulunan futbolcuların zehirlenmesi nedeniyle karşılaşmaya çıkamayan Çankırıspor'un geleceği ile ilgili kararı alamayan Çankırı İl Disiplin Kurulu, topu Türkiye Futbol Federasyonu'nun merkezine attı!

13 Mart 2018'de toplanan Çankırı Futbol İl Tertip Komitesi'nin Çankırıspor'un maça çıkamama nedenlerini dosya halinde sunmasına karşın karar alamayışı, sonrasında dosyanın İl Disiplin Kurulu'na sevki, Çankırı'da bir anlamda işlerin nasıl yürüdüğünün de en büyük göstergesi olsa gerek.

ÇANKIRI AMATÖR KÜME'NİN ŞAMPİYONUNU
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BELİRLEYECEK

Bugün Av. Serdar Kantar başkanlığında toplanan Çankırı İl Disiplin Kurulu, eldeki belge ve bilgiler çerçevesinde dosyayı karara bağlayamadı ve topu TFF'ye attı. İl Disiplin Kurulu'nun bugün aldığı karar şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu
Çankırı İl Disiplin Kurulu

Karar No: 5
Karar Tarihi: 20/03/2018
Toplantı Tarihi: 20/03/2018

Türkiye Futbol Federasyonu Çankırı İl Disiplin Kurulu Başkan Vekili Av. Serdar KANTAR Başkanlığında aşağıda isim ve imzası bulunan üyenin katılımı ile 20.03.2018 tarihinde toplandı.
Futbol İl Temsilciliğince Kurulumuza sevk edilen konuların hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda değerlendirilmesine;

1- 10.03.2018 tarihinde saat 13.00'da Orta İlçe Stadında oynanması gereken ORTA BELEDİYE SPOR - ÇANKIRI SPOR Amatör küme futbol müsabakası ile ilgili Futbol İl Tertip Komitesinin kurulumuza göndermiş olduğu 13.03.2018 tarihli ve 20 sayılı Tertip Komitesi kararı gereği;

Konu ile ilgili dosya ve Çankırı Spor Kulübünün savunmaları tarafımızca incelenmiş olup İl Disiplin Kurulu Başkanı Avukat İsmail SU sağlık sorunları sebebiyle Ankara ilimizde yatarak tedavi gördüğünden tarafımızca Çankırı Spor Kulübünün savunmalarında sundukları mazeretlerde nazara alınarak daha hızlı ve daha sağlıklı bir karar alınması için ilgili dosyanın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı Amatör Futbol Disiplin Kuruluna gönderilmesine karar verilmiştir.

BAŞKAN VEKİLİ                                                                          ÜYE
Avukat Serdar KANTAR - İmza                                         Metin GÜL - İmza"

cankiri-il-disiplin-kurulu-resim-03.jpg

AYRINTILAR GELİYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler