Çankırıya 3 yıldızlı Koç Otel

Çankırı'ya 3 yıldızlı Koç Otel

Mayıs ayının ilk haftasında hizmete girecek olan otel, Çankırı'da önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Çankırı'da 3 yıldızlı yepyeni bir otel Mayıs ayının ilk günlerinde hizmete giriyor. 

Ankara yolu üzerinde hizmete girecek olan Koç Otel'in yatırımcısı, Çankırı insanının yakından tanıdığı işadamı Tuncay Koç.

Genç işadamı Koç "Çankırı'da yaptığımız ticaretten kazandıklarımızı yıllardır Çankırı'ya yatırım yaparak değerlendiriyoruz. Benim Çankırı sevdam yaşadığım sürece devam edecek. Bundan dolayı da büyük huzur duyuyorum" dedi. İşadamı Koç "Otel projesine yapılan yatırımın tutarı yaklaşık 10 milyon dolar düzeyinde. Böylesi bir yatırımla mevcut Çankırı ekonomisine önümüzdeki süreçte önemli katkılar sağlayacağımızı düşünüyorum. Çankırı'mıza hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Koç Otel olarak hizmet verecek olan yeni proje içerisinde hipermarket bölümünde 35, otel  hizmetleri bünyesinde ise 65 kişi istihdam edilecek.

84 yatak kapasiteli ve 3 yıldız kalitesinde hizmet verecek olan Koç Otel; 2 kapalı bir açık düğün salonu, bowling, 2 adet sinema salonu, çocuk oyun salonu, büyük oyun salonu, facefood, restorant, kongre salonu, akua park, 3 bin metrekare market alanı, 500 araçlık otopark, hamam, sauna ve tuz odasından oluşuyor.

KOÇ OTEL'LE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler