Çankırıya ateş düştü

Çankırı'ya ateş düştü

Hakkari - Dağlıca'da düşen helikopter enkazında şehit düşen Astsubay Ahmet Çağlar'ın Yapraklı Gürmeç köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Hakkari’deki helikopter kazasında şehit düşen Astsubay Ahmet Çağlar’ın Başkent’teki evine ateş düştü.

Şehit Astsubay Ahmet Çağlar'ın annesi ve ablasının yaşadığı Keçiöeren Kuşçağız Mahallesinde evinin bulunduğu sokak, acı haberin duyulmasının ardından Türk bayrakları ile donatıldı.
 
Tayini bir hafta önce Van'a çıkan şehit astsubayın üç hafta sonra izne gelerek sözleneceği öğrenildi.
 
Komşuları ve yakınları ailenin acısını paylaşmak için taziye ziyaretinde bulunurken, Keçiören Belediyesi şehidin evinin önüne taziye çadırı kurdu.
 
yaprakli-mumtaz-caglar-sehid-sozcu-resim-071.jpg
 
YAPRAKLI GÜRMEÇ KÖYÜ NÜFUSUNA KAYITLI
Dağlıca'da meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Teknik Astsubay Ahmet Çağlar'ın Yapraklı ilçesi Gürmeç köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
 
Şehidin cenazesi 24 Temmuz (yarın) 2012 Salı günü öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.
 
EDİTÖR'ÜN NOT'U: Başta TSK bülteni olmak üzere şehidin adı ulusal medyaya 'Mümtaz Çağlar' olarak açıklanmasına karşın, Gürmeç köyü sakinleri ile şehidin yakınları isim konusunda ısrarla "Ahmet Çağlar" dediklerinden dolayı, haber metnindeki 'Mümtaz Çağlar' Ahmet Çağlar olarak değiştirilmiştir. Bilginize

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler