Çankırı’ya ‘bakan’ çıkartması

Çankırı’ya ‘bakan’ çıkartması

Salı ve Perşembe günü Çankırı’ya iki bakan ziyareti gerçekleşecek.

Önümüzdeki hafta salı ve perşembe günü Çankırı, ilk olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve daha sonra da İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i ağırlayacak.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre ilk ziyaret 20 Eylül 2011 Salı günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Çankırı’ya gelecek. Bakan Eroğlu’nun çalışmalara başlanılan Hamzalı Barajı ile ihalesi yapılarak müteahhide yer tesliminin yapıldığı Koyunbaba Barajı ile ilgili çalışmaları yerinde görmekle birlikte, Tatlıçay üzerinde yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili temaslarda bulunacağı öğrenildi. Bakan Eroğlu’nun Çankırı ziyareti gün sonunda Ankara’ya dönmesiyle tamamlanacak.

ENİŞTE BAKAN PERŞEMBE GÜNÜ ÇANKIRI’DA

Öte yandan Ahilik Haftası kutlamalarının başlayacağı 22 Eylül 2011 Perşembe günü Atkaracalar’dan evli İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de Çankırı’da olacak.

Ahilik Haftası etkinliklerinin açılışında bulunacak olan Çankırı’nın eniştesi İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve beraberindekiler Çankırı’nın acil ihtiyaçları konusunda başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere bölge milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’le birlikte çeşitli incelemelerde bulunacak.

HAYATİ YAZICI DA GELEBİLİR

Edinilen bilgilere göre Ahilik Haftası kutlamalarına davet edilen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da perşembe günü Çankırı'ya gelme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler