Çankırı'ya nihayet 'gastroenteroloji' uzmanı

Çankırı'ya nihayet 'gastroenteroloji' uzmanı

Aylardır boş duran kadro 30 Haziran'da çekilen kur'a ile yarın doluyor...

Mart 2014'de Dr. Gülseren Seven'in ayrılmasıyla birlikte Çankırı Devlet Hastanesi'nde eksikliği hissedilen Gastroenteroloji uzmanı açığı yarından itibaren sonlanıyor.

Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan bilgilendirmeye göre Uzm. Dr. Özlem Gül Utku yarın (16.07.2014 Çarşamba) sabahtan itibaren Çankırı Devlet Hastanesi Aksu Mahallesindeki binasında hasta kabulüne başlayacak.

UZMAN 6 YENİ DOKTOR DAHA
Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın Haziran ayının son günlerinden gerçekleştirilen 57. hizmet yükümlülüğü kur'ası ile birlikte Çankırı Devlet Hastanesi'ne 6 uzman hekim işbaşı yapacak. 

Edinilen bilgilere göre; Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Dr. Cahit Emre Can, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ceyhun Cengiz, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Esra Ünlü, Nefroloji Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Emin Demir, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Taşkaynatan ve Üroloji Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Bekir İncebay da Çankırı Devlet Hastanesi hizmet kadrosuna dahil olan yeni isimler oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler