Çankırı'yı kaça sattın Adem Can?

Çankırı'yı kaça sattın Adem Can?

Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Çankırı Dernekler Federasyonu yeni bir skandalda sahne aldı...

Çankırı Dernekler Federasyonu'nun Çankırı caddesi üzerinde No: 74'de hizmet veren Genel Merkez binasının üç bir tarafı AKP'nin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan afişleriyle donatıldı.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Çankırı Dernekler Federasyonu binasının AKP'ye 'yandaş' olarak ilan edilmesi, Başkent'te ve de ülkenin dört bir yanında yaşayan çok sayıda Çankırılı'yı rahatsız etti.

GENEL BAŞKAN ADEM CAN 'İSTENMEYEN ADAM' İLAN EDİLDİ
Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan çok sayıda Çankırı insanı adeta öfke seline dönüşerek "Objektif yayıncılığınızla birlikte muhalif duruşunuzu da ortaya koyarak Başkan Adem Can'a sizlerin aracılığıyla soruyoruz: Çankırılı'yı ve de Çankırı'yı kaç paraya ya da neyin karşılığında AKP'ye sattınız? Çankırı insanının ismi üzerinden böylesi bir satış yapma yetkisini kimden ve hangi kurullarından aldınız? Bu soruların yanıtlarını almak en doğal hakkımız! Kaça satıldığımızı ya da neyin karşılığı satıldığımızı bilmek istiyoruz!" dediler.

Yaşanan duruma tepkilerini dile getiren Çankırılılar sözlerini "Böylesi bir rezalete neden olan ve halen başkanlık koltuğunda oturan Adem Can'ın da görevinden ayrılmasını bekliyoruz" dediler...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler