Carlos Arroyo Galatasaray'dan ayrıldı

Carlos Arroyo Galatasaray'dan ayrıldı

Galatasaray Liv Hospital'de sorunların üzerine bir de Carlos Arroyo eklendi... Yıldız oyuncu, yaşananların ardından yaptığı açıklamayla sarı-kırmızılı formaya veda ettiğini aktardı.

Sezon başından beri sorunlarla boğuşan Sarı kırmızılı ekipte yaşanan ödeme krizi sonucu Porto Rikolu yıldız Carlos Arroyo takımdan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

İlk açıklama sarı kırmızılı yönetimden geldi... Basketbol şubesinden sorumlu Ural Aküzüm, Porto Rikolu oyuncunun davranışları nedeniyle Başantrenör Ergin Ataman'ın yönetime rapor sunduğunu aktardı. Aküzüm, "Hocamızın verdiği rapora göre Arroyo, maalesef takım içi dengeleri bozacak şekilde davranmıştır. Rest çekmesini, tehdit etmesini, 'uçak biletimi aldım, gidiyorum' gibi davranışlarını kabul etmemiz mümkün değil. Galatasaray ailesindeki herkes, Galatasaray'dan büyük olmadığını anlamalı ve bunun gerektirdiği şekilde davranmalıdır." diye konuştu.

Yıldız oyuncu ise Facebook hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

"Galatasaray ile olan birlikteliğimi sonlandırma kararı aldığımı, büyük bir üzüntü ile medyaya ve ateşli taraftarlarımıza bildiririm. Bu kararı uzun ve dikkatli bir düşünme süreci sonrasında aldım. Galatasaray’ın sahip olduğu dengesiz ve tutarsız finansal durumu, benim artık buranın bir parçası olamayacağımı gösterdi bana.

Galatasaray’ın sadık taraftarlarına çok teşekkür ederim. Geride kalan 3 yılda bana büyük bir sevgi ve saygı gösterdiler. Galatasaray taraftarları benim kalbimde her zaman çok özel bir yere sahip olacaklar. Bir teşekkür de bana bu unutulmaz yıllarda her zaman mutlak güven duyan koç Ergin Ataman'a. Ve takım arkadaşlarım! Her zaman beni iten, bana ilham veren sizlere çok teşekkür ederim. En çok sizi özleyeceğim..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler