ÇATSO, TEB ile işbirliği protokolü imzaladı

ÇATSO, TEB ile işbirliği protokolü imzaladı

Oda Başkanı Hayrettin Çelikten, üyelerine daha iyi katkı sağlamak için bu tarz protokolleri imzaladıklarını belirtti.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile dün işbirliği protokolü imzaladı. ÇATSO toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine, ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Meclis Başkanı Cafer Özkan, TEB Bölge Müdürü Serkan Kitiş, TEB Çankırı Şube Müdürü Hakan Emre Çınar ve ÇATSO üyeleri katıldı.

İmza töreninde ilk olarak bir konuşma yapan ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, oda üyelerine daha iyi katkı sağlamak için böyle protokolleri yaptıklarını dile getirdi.
 
Finans sektörünün ticarette çok önemli olduğunu belirten Çelikten, “Finans sektörü ticaretin olmazsa olmazlarından. Bize bu sektörde kim daha avantajlı fırsatlar sunarsa, biz onlarla iş yapıyoruz. Banka müdürlerimiz, diğer bankalara nazaran daha avantajlı olacaklarını söylüyorlar. Bakalım avantajlı mı değil mi, arkadaşlarımız görecekler. Sonuçta bankayla iş yapacak olan arkadaşlarımız. Biz de bundan dolayı işbirliği protokolü yapıyoruz” dedi.
 
Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer Özkan ise, bankanın Çankırı için hayırlı olmasını dileyerek, “Çankırı’ya 13.banka açıldı. Rekabetin olduğu yerde kalite artacaktır. Yeni açılan bir şube diğerlerinden farklı bir fırsat verecektir” diye konuştu.
 
Özkan’ın ardından bir konuşma yapan TEB Bölge Müdürü Serkan Kitiş, Çankırı’da hem istihdam yaratmak hem de şirketlerin ihtiyaçlarına cevap vermek için şube açtıklarını belirterek, “Burada tarım bankacılığında lider olmayı hedefliyoruz. Ayrıca, şehrin dinamiklerine de destek olmak istiyoruz. Yani amacımız şehre destek olmak ve Türk ekonomisine katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.
 
Kitiş son olarak, Çankırı’nın 13.bankası olduklarını söyleyerek, “Diğer 12 bankadan farklı şeyler yapmak zorundayız. Biz bu bilinçle hareket ediyoruz” dedi.
 
TEB Çankırı Şube Müdürü Hakan Emre Çınar ise, “Bizim işimiz sadece kredi verip müşteri kazanmak değil, aynı zamanda sizlere danışmanlık yapmak” diyerek, bankalarının sağladığı avantajlar hakkında ÇATSO üyelerine bilgiler verdi.
 
Konuşmaların ardından ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten ve TEB Bölge Müdürü Serkan Kitiş tarafından protokol imzalandı.
 
Kaynak: Karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler